Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez? Ki ez a lány?

Mit jelenthet ez? Ki ez a lány?

Figyelt kérdés

Álom: Bementem egy moziba,egy pár Machete-vel az oldalamon,de nem akartam semmit avagy senkit se megölni,csak bementem és leültem,az emberek egyből idegesek lettekés féltek,hívták a biztonságiakat.Így kiküldtek,de nekik is mondtam, hogy nem akartam bántani senkit,aztmondták mindenféleképpen hagyjam el a mozi területét.Így is tettem,és lementem a helyi metróállomásra.Elővettem a machete-t. Jöttek a metróésféllbe vágtam őket vele,persze nem volt egyiken se utas. Jött még pár metró,mindegyikkel így tettem,az okát őszintén szólva nem tudom megmondani.Aztán,jött egy lány,alacsony,barna vagy fekete volt a haja.Rámnézett, én is rá,visszafordította a fejét,majd szépen nyugodtan lement a sínekre és leült.Teljesen nyugodt volt,nem félt.Hallottam, hogy jön a metró.Csodálkozva néztem a lányra,kicsit meglepődve.Majd leléptem én is,megfogtam és felhoztam a peronra.A metró nagyon lassan jött,majd megállt és kinyitotta az ajtajait.A lánymegölelt,majd rámnézett,visszanéztem és egy kis humorral mondtam 'Ez amúgyis túl lassú lett volna, hogy megöljön',majd rám mosolygott és mondta 'Ez nem az volt, amire vártam' megfordult és átment az állomás másik oldalára.Ahol a 11-es metró járt. Hallottam, hogy jön a metró,így hát eldöntöttem, hogy elhagyom az állomás területét. Hallottam ahogy megáll a metró,majd kinyitja ajatjait,becsukja és elindul és akkor hírtelen megfogta a lány a kezemet hátulról.

Ekkor ébredtem fel,de láttam az arcát,nem teljesen emlékszem rá,pedig jó az arcmemóriám,de nagyjából megvan.

Fura,mert eddig nem volt ennyire valósághű egyik álmom se,és hasonló sem volt. Mi lehet ennek a jelentése, illetve a lánynak mi lehet a szerepe?

2013. márc. 2. 11:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nagyon úgy hangzik, mintha én lettem volna. :) Milyen színű a szeme?
2013. márc. 2. 12:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát azthiszem barna,ilyen gomb szem és szép nagyon,vagy legalábbis én így gondolom.
2013. márc. 3. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!