Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy boltban voltam és rám ömlött egy csomó tej és mellettem egy öreg bácsi állt és másnap egy temetésen voltam..kiderült, hogy az öreg bácsi halt meg aki mellettem állt a boltban, de már régebben és én a szellemét láttam..és visszamentem a boltba, hogy beszéljek vele, de nem a bolt volt hanem egy üres fehér szoba és beszéltem a bácsihoz, hogy jelenjen meg mert szükség van rá és elindítottam valami zenét és hirtelen egy nagy fehér fény elvakított és ordítottam, minden erőm elszállt és zuhantam le a földre..és felébredtem. elég rémisztő volt :D sose éreztem még ilyen furát..ja és még 1, visszatérő álmom, hogy egy liftben vagyok és mindig történik valami baj vele..vagy annyira gyorsan megy h kapaszkodnom kell vagy a gombok megbolondulnak stb..valaki valamit? az álmoskönyvvel nem mentem túl sokra. :D köszönöm előre is.

2013. febr. 27. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:

A válaszok benned vannak, de segíthetek megtalálni:

Milyen korú, milyen nemű vagy?

Mire asszociálsz arról, hogy rádömlik a tej?

A bácsi kire emlékeztet (nemhasonlít, hanem emlékeztet)?

A boltról mire asszociálsz, vagy milyen emléket idéz fel?

A fehér szoba?

Az érzések, amelyeket megéltél az álomban, honnan ismerősek? Mikor éltél meg hasonlót?

2013. febr. 27. 00:51
 2/3 A kérdező kommentje:

17/L

igazából fogalmam nincs mire emlékeztetnek ezek a dolgok..a bácsit sem tudom, mert egyik nagypapámat sem ismertem sajnos és nem is volt soha a környezetemben idős bácsi..max az jut eszembe mikor kiskoromban anyukámmal boltban voltunk és egy idős bácsi mindig adott nekem cukrot meg szöszkének hívott :D és az univer volt és álmomban is..szóval lehet hogy köze van ehhez?

2013. febr. 28. 00:57
 3/3 anonim ***** válasza:
És ez a cukros bácsi milyen érzéseket kelt benned? Milyen volt ez neked?
2013. febr. 28. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!