Tényleg ilyen mélyen érinthetett ez az álom?
Azt álmodtam hogy ilyen halálos iramban és taxi keverékében vagyok.Tehát egy tuningolt Toyota Suprával megyek és utálom a zsarukat, de egy emberrablás ügyében megkérnek hogy segítsek mivel túl gyors a kocsijuk a rendőrségéhez, és én értek hozzájuk valamint ismerem is a srácot.Elkaptuk és azután megjött a nagy banda(asszem valamilyen maffiavezér volt)és menekülnünk kellet.Jött egy autóüldözéses jelenet majd beálltam egy garázsba és felébredtem.
Azóta ha vezetek vagy látok valakit vezetni, akár ha csak biciklizek is úgy érzem hogy valami akciót kell csinálnom.Mondjuk átvágni valahol vagy üldözést kezdeményezni vagy valami.Nem szándékosan csak magától jön.
Értem :D
De azért kicsit furcsa.Mondjuk egy jó kis akciódús vezetési jelenetet eltudnék képzelni.Imádom a kaszkadőrséget :DD
Egyébként nem nem egy film története de annak is elmenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!