Szerintetek ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Na szóval, az történt hogy álmodtam egy szépségeset amiben az volt hogy; Egy tenisz meccsen találkoztam egy szép lánnyal és nagyon jól megvoltam vele meg minden, az a gáz hogy utálok teniszezni de a szüleim próbálnak rábeszélni hogy járjak... Jelenthet valamit ez az álom?2013. febr. 13. 19:07
1/4 anonim válasza:
Igen. Azt hogy nem aludtál olyan mélyen.
2/4 anonim válasza:
Nem jelent semmit, gondolom csak okot keresel, amiért érdemes lenne teniszezni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem se jelent semmit. Fiatal vagy -> gyakran gondolsz lányokra, és valaki közöd csak volt a teniszhez, ez szépen összekapcsolódott. Ennyi az egész.
4/4 anonim válasza:
Fogadd el a szüleid tanácsait az életben mert ők jót akarnak neked, és ha ezt belátod rájössz, hogy igazuk volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!