Kíváncsi vagyok. Vélemény?
Figyelt kérdés
Egy régebbi álmomról van szó,ami bőven pár éve volt(közel 5),de képtelen vagyok elfelejteni.A lényeg az,hogy egy ködös mocsárban lebegek a vízben/sárban,szokatlanul nyugodt vagyok,majd a következő ami beugrik hogy egy férfi és egy nő nyom lefelé,vagy csak tartanak hogy ne tudjak szabadulni.A férfi úgy néz ki mint egy indián,legalábbis indiánhoz tudnám hasonlítani leginkább.A valami pedig ami miatt annyira megmaradt ez az álom,hogy a férfi azt mondta:"Megtalállak és megöllek.",majd abban a pillanatban felébredtem.Értékelném ha valaki kielemezné,"""megfejtené""", mert hihetetlenül zavar hogy azóta is olyan mintha csak tegnap álmodtam volna. Köszi!2013. febr. 1. 19:19
2/2 anonim válasza:
Valaki agykontrollozik és "némi" boszorkánysággal szórakozik rád, és megakar félemliteni. Én nem foglalkoznék vele a helyedben..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!