Szerintetek mit jelent?
Elöljáróban annyit hogy nem igazán hiszek az álomfejtésben, és az egyéb ezoterikus dolgokban, csak érdekel ti mit gondoltok.
A helyzet következő, van egy 17éves csaj, ma azt nyögte be hogy velem álmodott.
Állítólag abból állt az egész, hogy (idézem): mentünk valahova autóval, én vezettem,siettünk, a csaj meg félt mert átmentem mindenen , és csak sikítozott,én meg nyugtatgattam hogy odaérünk, nem lesz baj, aztán oda is értünk baj nélkül. Hogy hova mentünk meg miért az nem tiszta, azt mondta valami baj volt azért vittem el.
Kaptam már elég sok véleményt haveri körből, a tiétek is érdekelne.

23 vagyok, elég fiatal hozzám, ráadásul a szomszéd lánya. :)
Egyébként ez eddig tiszta nekem is, inkább az érdekelne mit jelenthet ez az egész a szakértők szerint.
Olyan nincs, hogy szakértők, mert az álomfejtés humbug. Mindenki csak a saját álmait "fejtheti" meg igazán. De nem kell feltétlen nagy jelentőséget tulajdonítani a legtöbb álomhoz.
Egyébként ebből nem jön le semmi biztos. Elég az is hozzá, hogy álmodjon veled, hogy vannak emlékei rólad. Az agy az emlékekből állítja össze az álmokat.
Jaja, így gondolom én is, csak szoktak lenni érdekes ötletek, hátha. :) A "szakértőket" meg nem tettem idézőjelbe. :)
Ment a pacsi mindenkinek azért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!