Hogyan kell tudatosan álmodni?
Figyelt kérdés
Szeretnék tudatosan álmodni mert nagyon szeretem ezt csinálni. Csak nem tudom hogy hogyan kell. 3x sikerült csak nem tudom hogy hogy. és a www.tudatosalom.hu-t ismerem, szóval valami más tippet kérek2013. jan. 15. 22:12
1/3 anonim válasza:
Én olyat tudok csak, hogy amiről nem akarok, arról nem álmodok. Elalvás előtt gondolok azokra a dolgokra, amikről nem szeretnék álmodni, és akkor azokról nem is álmodok. Általában az előző napomat álmodom meg másképp, de ha végiggondolom a napot, akkor másról álmodok.
2/3 anonim válasza:
A youtube kiad pár érdekes videót, ha beírod hogy tudatos álom. Amúgy egyszer nekem is sikerült, gondolom neked is az a neheze, hogy álmodban eszedbe jusson, hogy álmodsz. A Wikipédia - Tudatos álom cikke jónak tűnik és a végén több linket is találsz a témában.
3/3 erik0600 válasza:
én csak egy valamire tudok gondolni és mindig azzal álmodom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!