Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki tud segíteni hogy mit...

Valaki tud segíteni hogy mit jelenthet? (kicsit hosszú)

Figyelt kérdés

Na szóval pár napja azt álmodtam hogy sétálok az utcán és követ egy lány.Egy ideje követett mikor utánam szólt. Megkérdezte hogy nem-e lakhatna nálam egy pár napig mert elszökött mert nem értette meg a családja. Később egy bolt elé értünk ahol mondtam neki hogy sajnos nem tud nálunk lakni. Ekkor oda jött egy másik lány is. Az "árva" lány megkérdezte ugyan ezt tőle is és Niki(így hívták a lányt) azt válaszolta hogy persze. Utána elkezdtünk sétálni és elérkeztünk egy iskolához ahol minden osztálytársam ott volt (nyári szünet) így én is bementem miután elköszöntem Nikiéktől. Utána ráugrottam egy olyan lány hátára akit nagyon utálok és nem szálltam le róla. Amikor leugrottam az utálatos lány mutatta hogy az egész combja lila lett (?). Az osztálytársaim végig röhögtek.

Mit jelenthet ez az álom ? Bocsi a hosszúságért gondoltam részletesen leírom

2013. jan. 8. 16:15
 1/3 anonim válasza:

sanos az álmoskönyv szavakralett tervezve nem regényre

de a séta az általában kacérságot, kihívást jelent

2013. jan. 8. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
hoosexuális vagy..sajnálom ez van
2013. jan. 8. 18:10
 3/3 A kérdező kommentje:

első bocsi a hosszúságért de köszönöm !

második miért lennék homoszexuális? barom

2013. jan. 9. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!