Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelenthet?...

Ez az álom mit jelenthet? Kicsit hosszú

Figyelt kérdés

A régi kertünknél voltunk (már eladtuk, de az álmomban még a miénk volt) a családdal (anya, apa, nővérem és én), de már felnőtt verzióban.

Épp a szomszédos telken voltam ami nem volt körülkerítve (régebben TSZ volt) és néztem, hogy milyen "puha" a föld. Egy karót simán le lehetett szúrni. A kocsi egy földes bekötőúton állt, nővérem éppen nézelődött, miközben jött egy forgószél...nem kicsi, hanem nagy. Elkezdtem futni, de a föld nedves volt így nem tudtam, csak nagy nehézségek árán pár lépést megtenni (mintha iszapban lettem volna). Felém tartott. Nővérem azt kiabálta, hogy feküdjek le. Én meg azt gondoltam magamba, hogy köszi, mintha ezt én nem tudnám, majd összekucorogtam. Jött a forgószél és a hátamon "pörgött", nem kapott fel, majd "lepattant rólam", és az a kerítés felé vette az irányt, ahol egy üvegtábla állt. (az akváriumunk alja). Aztán már csak arra emlékszem,hogy a nővérem szitkozódik, hogy azt az üvegtáblát el akarta vinni, és hogy most nem tudja, mert összetört. Velem nem is törődött, hogy jól vagyok-e!? Megkérdeztem, hogy pontosan mekkora volt, de nem válaszolt a kérdésemre. Sokszor kérdeztem, de mindig kitérő választ kaptam. Majd megjelent apum, és kérdeztem tőle is, de ő sem válaszolt. Én meg elkezdtem összeszedni az összetört üvegdarabokat, és írogattam, a méreteiket, hogy minden darabot fel tudjak szedni, hogyha a szomszéd kocsival jön, ne lyukadjon ki a kereke. Ahogy kerestem a darabokat - észrevettem, hogy nem szilánkosra tört össze, hanem szabályos téglalap alakúak voltak. Összeszedtem, majd azt mondtam: hogy nem baj hogy összetört, nekem így is jók lesznek. Majd mellettem elhaladt a szomszéd a kocsijában ülve, én meg bosszús voltam, hogy még nem végeztem és nehogy valami kár érje őt...

Mit jelenthet az álom kedves tapasztalt álomfejtők? :)

((Álomfejtő könyvben ilyenkor milyen címszavakra kell rákeresni?))

2010. szept. 22. 14:36
 1/2 anonim válasza:
Már az elején rájötttem. Sárban taposás=betegség vlamely családtagodnak.
2010. szept. 22. 15:31
 2/2 A kérdező kommentje:
kösziii
2010. szept. 22. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!