Igazi aranyszínű hosszú szőrű (a fajtához képest) Golden retrivert keresek. Jó lenne ha lány lenne. Van ilyen alom az országban?
Egyelőre csak az infora lenne szükségem. van egy ilyen kutyusunk kezd megöregedni, és ha elmegy jó lenne ha hasonló kutyusunk lehetne. Nagyon szeretjük, imádja a családot a 4 éves fiam szinte azt csinál vele amit csak akar, hagyja. persze nem okoz neki fájdalmat s ahogy a fiam mondja: Szikra mindig puszit ad:))
Szikra már családtag és ez a jó ebben a fajtában.
Van.
Itt az egész internet, hogy megtaláld. Kutya.hu, vagy simán google, vagy akár iwiw fórumok, és máris tiéd a keresett info.
Már meg ne sértődj, nem bántásból mondom, de ha azt kérdezed, hogy van-e ilyen alom, arra tökéletes válasz egy igen vagy nem is. Azt meg ne várd, hogy mások mindent megcsinálnak helyetted, mikor fél óra guglizással magad is megoldhatnád a dolgot, esetleg (mivel elég speciális a kérdésed) rögtön szakmai fórumokon is kezdhetted volna.
Egyébként érdemes esetleg pár kutyakiállításra elmenni, ott konkrétan láthatod a tenyészállatokat, vagy ha pesti vagy, a kisállatbörzére, ami most lesz a pecsában ( [link] oda is járnak ki tenyésztők.
Nem a kutya.hu-ra értettem te vagy sértett nem én. Én a google-re mondtam.
Az nem mérv adó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!