Álom. Vagy mégse? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ez normális dolog.
Amikor még nem alszol túl méjen, de már álmodásszerű állapotban vagy, akor minden kis löké nagyon valóságos.
Mindenkivel előfordul.
Bután hangzik,de pont ma videóztam fel magam,ahogy alszok 1 órácskát,mert mindenki mondja,hogy vicces dolgokat szoktam művelni álmomban,és vissza akartam nézni,viszont mivel nem aludtam mélyen,csak megmozdultam 2x kb és ennyi volt.
Lényeg a lényeg,félálomban voltam már,amikor teljesen tisztán hallottam,mintha megpöckölte volna valaki a kislámpámat.Olyat is hallottam,mintha leesett volna mellettem valami a földre.Az is volt,hogy teljesen úgy éreztem,mintha egy horkantásból ébredtem volna fel,még hallottam is. Visszanéztem a videón,és képzeld:
Valójában semmi sem történt,MINDENT az agyam produkált elő. (: Nyugodj meg,semmi természetfölötti nem történt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!