Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mi lehetett? (Kérdésed túl...

Ez mi lehetett? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Azt álmodtam,hogy egyik osztálytársammal elmentünk Kárpátia koncertre. Még nem kezdődött el, de lementünk a színpad elé, hogy jó helyünk legyen. Amikor leértünk, azt láttam,hogy két gólyalábas ember átlépked a kordonon, az egyik hátra esik, de elkaptam. Visszaállt a gólyalábára és azt mondta,hogy elvisz a Mennyországba. A kezembe adott két vékony pálcát , aminek a végein kis koponyák voltak. Azt mondta, hogy figyeljem a koponyákat. Abban a pillanatban megszédültem, és olyan érzésem lett, mint amikor elzsibbad a lábam és úgy érzem, hogy hangyák mászkálnak rajta, csak az egést testemben éresztem, nagyon erősen. Önkénytelenül leültem a földre és becsukódott a szemem. Próbáltam kinyitni, de akkor a valóságban nyílt ki és felébredtem. Még mindig éreztem azt az erős zsibbadást, de kb 10 mp alatt fokozatosan elmúlott. Nem ziháltam vagy ilyesmi, utána fél perccel visszaaludtam.

Nem nagyon hiszek az ilyen álomfejtéseken, de ez nem hagy nyugodni. Vélemény?

2011. szept. 13. 06:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egész egyszerűen már alvás közben elzsibbadt a lábad és ezt bele kavartad az álmodba. Én is voltam már úgy, hogy fájt a hasam ezért azt álmodtam, hogy kórházban vagyok és mikor felébredtem valóban fájt a hasam.
2011. szept. 13. 08:41
 2/3 A kérdező kommentje:
De nekem, az egész testem zsibbadt, erősebben, mint bármikor.
2011. szept. 13. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem nagyon hiszel az álomfejtésekben, akkor felesleges lenne bármit is írnom...Véleményem pedig nincs. :P
2011. szept. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!