Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Elalvás előtt egyre gyakrabban...

Elalvás előtt egyre gyakrabban halucinálok mitől lehet az pl azt hogy tisztelegj, tegnap este meg Hitler hangját hallottam?

Figyelt kérdés

2013. jan. 3. 19:42
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
nekem nincs szükségem orvosra..., jah szoktam alkoholt inni,lehet az okozza az meg nagyonvicces h Hitler szelleme meg akar szállni -.-" ilyennel nem szabad viccelődni!
2013. jan. 9. 20:28
 32/42 anonim válasza:
Én azt tanácsolnám, hogy kevesebbet legyél a géped előtt és szánj több időt a pihenésre, mert lehet, hogy az idegrendszered van nagyon kimerítve. Mágiával pedig egyáltalán ne foglalkozz, hanem inkább imádkozz este mielőtt lefekszel és meglátod nem lesznek ilyen rossz élményeid.
2013. jan. 9. 21:53
 33/42 anonim válasza:

Az biztos, hogy nem fog megszállni Hitler szelleme.

És az is biztos, hogy ez normális. Az elalvás és a teljes öntudati állapot között lépnek fel ezek a hallucinációk, minden embernél, de ezeket nem raktározza el az agy, csakúgy mint a legtöbb álmot sem. Legtöbbször akkor jönnek elő, mikor az ember a hátán fekszik elalvás előtt. Neked nagy szerencséd van, hogy emlékszel ezekre. Nem kell félni, ezek általában zavaró, esetleg ijesztő képek, hangok, de mondom, normális.

Azt is jelenti, hogy tehetséged van az álmaid tudatos irányításában. Ugyanis ezeken a hallucinációkon keresztül lehet az álmokba közvetlenül, tudatosan belépni, nézz utána, megéri!

2013. jan. 9. 22:29
 34/42 A kérdező kommentje:
32-es ne te mondd már meg h mitcsináljak!-.-" én nem vok istenhivő gnoom..., fogok is foglalkozni a mágiával..mert szeretem.., majd utánna nézek, de nem félek csak zavar h nehezen tudok elaludni, tegnap este meg mintha vmi nő énekelt volna olyan fura hangon.., de am már reggel is hallottam mikor felébredtem h jóreggeltxdO.o
2013. jan. 10. 09:58
 35/42 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a kérdező csak feltűnési viszketegségben szenved, mert az ilyen emberek tipikusan Hitler hangját hallják, hogy a lehető legdurvább legyen a sztorijuk - mert Uhrin Benedeket hallucinálni, azért valljuk be, eléggé tré.
2013. jan. 10. 15:44
 36/42 A kérdező kommentje:
nem szenvedek feltűnési viszketegségben-.-" ,,/,,
2013. jan. 10. 16:52
 37/42 anonim válasza:
Kedves Kérdező ! Nagyon kérlek, írd majd meg, ha Hitler szelleme megszáll ! Milyen az ? Szeretném tudni a részleteket ! Légyszi !
2013. jan. 10. 18:30
 38/42 anonim válasza:

1. Hitler bácsi hangját hallani és be azonosítani nem nehéz.

Tessék nézd meg.

http://www.youtube.com/watch?v=ctvFQ67PBtQ

Ha megnézted és után mond, hogy nem ismernéd fel ha hallanád.

2. A mágia és társai szerintem meg sarlatánság. Az egész csak fikció. Nem véletlen, hogy nem főiskolán vagy egyetemen tanítják. De ez az én véleményem. Egyet érteni nem muszáj. A szabad akaratot nem befolyásolhatjuk. Bár írta a kérdező, hogy nem akar orvoshoz menni, de én azért azt ajánlanám, Erről viszont ő dönt. Vagy a családtagok ha nem beszámítható.

2013. jan. 11. 13:40
 39/42 A kérdező kommentje:
pff családtagok...
2013. jan. 11. 15:01
 40/42 anonim válasza:
38-as vagyok. De ez csak abban az esetben ha be bizonyosodik, hogy nem vagy teljes tudatodnál.
2013. jan. 11. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!