Elalvás előtt egyre gyakrabban halucinálok mitől lehet az pl azt hogy tisztelegj, tegnap este meg Hitler hangját hallottam?
Az biztos, hogy nem fog megszállni Hitler szelleme.
És az is biztos, hogy ez normális. Az elalvás és a teljes öntudati állapot között lépnek fel ezek a hallucinációk, minden embernél, de ezeket nem raktározza el az agy, csakúgy mint a legtöbb álmot sem. Legtöbbször akkor jönnek elő, mikor az ember a hátán fekszik elalvás előtt. Neked nagy szerencséd van, hogy emlékszel ezekre. Nem kell félni, ezek általában zavaró, esetleg ijesztő képek, hangok, de mondom, normális.
Azt is jelenti, hogy tehetséged van az álmaid tudatos irányításában. Ugyanis ezeken a hallucinációkon keresztül lehet az álmokba közvetlenül, tudatosan belépni, nézz utána, megéri!
1. Hitler bácsi hangját hallani és be azonosítani nem nehéz.
Tessék nézd meg.
http://www.youtube.com/watch?v=ctvFQ67PBtQ
Ha megnézted és után mond, hogy nem ismernéd fel ha hallanád.
2. A mágia és társai szerintem meg sarlatánság. Az egész csak fikció. Nem véletlen, hogy nem főiskolán vagy egyetemen tanítják. De ez az én véleményem. Egyet érteni nem muszáj. A szabad akaratot nem befolyásolhatjuk. Bár írta a kérdező, hogy nem akar orvoshoz menni, de én azért azt ajánlanám, Erről viszont ő dönt. Vagy a családtagok ha nem beszámítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!