Álmodtál valamit este? Mit?
Én tegnap este próbáltam tudatosan álmodni, az első nagy szerelmemre gondoltam, erre egy olyan fiúval álmodtam, aki mostanság tetszik nagyon! :D Eléggé szomorú vagyok most, mert azt álmodtam, hogy ez a fiú elkezdett udvarolni nekem, foglalkozni velem. Pedig ez a valóságban sosem lesz ilyen, mert nem mer a lányoknál kezdeményezni és most van is barátnője. ;( Most eléggé lent van a kedvem, mert olyan valóságosnak tűnt az álom... Előző este pedig a már említett első nagy szerelmemről álmodtam. Ja, amúgy nem jártunk, csak én voltam 4 évig szerelmes belé, de nem vallottam be neki. Szóval azt álmodtam, hogy éppen a vonaton ültem, ami állt a Kelenföldi pályaudvaron, és akkor megláttam ezt a fiút az egyik peronon, ahogy ott áll. És ezt tudom is, hogy miért álmodtam, mert erről álmodozom mostanában, hogy újra láthatnám élőben, mert nagyon messze lakik most már... De a mai álmomat nem értem, mert mostanában egyáltalán nem gondoltam arra a fiúra, már kezdtem kiszeretni belőle, amióta megtudtam, hogy barátnője van. És most ez az álom... Na mindegy, ti mit álmodtatok? :)
16/L
Igen, én szoktam meditálni, szóval tudatosan is tudok álmodni.
Tegnap éjjel túlgondoltam egy parapszichológiás elméletet. Nem jutottam semmire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!