Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtál valamit este? Mit?

Álmodtál valamit este? Mit?

Figyelt kérdés

Én tegnap este próbáltam tudatosan álmodni, az első nagy szerelmemre gondoltam, erre egy olyan fiúval álmodtam, aki mostanság tetszik nagyon! :D Eléggé szomorú vagyok most, mert azt álmodtam, hogy ez a fiú elkezdett udvarolni nekem, foglalkozni velem. Pedig ez a valóságban sosem lesz ilyen, mert nem mer a lányoknál kezdeményezni és most van is barátnője. ;( Most eléggé lent van a kedvem, mert olyan valóságosnak tűnt az álom... Előző este pedig a már említett első nagy szerelmemről álmodtam. Ja, amúgy nem jártunk, csak én voltam 4 évig szerelmes belé, de nem vallottam be neki. Szóval azt álmodtam, hogy éppen a vonaton ültem, ami állt a Kelenföldi pályaudvaron, és akkor megláttam ezt a fiút az egyik peronon, ahogy ott áll. És ezt tudom is, hogy miért álmodtam, mert erről álmodozom mostanában, hogy újra láthatnám élőben, mert nagyon messze lakik most már... De a mai álmomat nem értem, mert mostanában egyáltalán nem gondoltam arra a fiúra, már kezdtem kiszeretni belőle, amióta megtudtam, hogy barátnője van. És most ez az álom... Na mindegy, ti mit álmodtatok? :)

16/L

2012. dec. 29. 13:38
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, meg a mai álmomban volt az is, hogy a fiú mondta, hogy szakítottak a lánnyal, mert rájöttek mindketten, hogy nem illenek össze, és még azt is megálmodtam, hogy facebookon ki van írva, hogy xy egyedülálló... XD Meg ez a fiú mondta nekem, hogy régen is én tetszettem neki, csak nem mert odajönni hozzám. :( Szép álmok, olyan kár, hogy nem valóság. :(
2012. dec. 29. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, én szoktam meditálni, szóval tudatosan is tudok álmodni.

Tegnap éjjel túlgondoltam egy parapszichológiás elméletet. Nem jutottam semmire :D

2012. dec. 30. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!