Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Elalvás előtt egyre gyakrabban...

Elalvás előtt egyre gyakrabban halucinálok mitől lehet az pl azt hogy tisztelegj, tegnap este meg Hitler hangját hallottam?

Figyelt kérdés

2013. jan. 3. 19:42
1 2 3 4 5
 21/42 Bajer válasza:
Lehet, hogy drogoznod kéne.
2013. jan. 7. 09:12
 22/42 A kérdező kommentje:
hát onnan meg kise kellett volna szedniük...-.-"..igen németül hallottam
2013. jan. 7. 11:48
 23/42 anonim ***** válasza:
Na pardon, ki vagy te, hogy be tudod azonosítani Hitler eredeti hangját?
2013. jan. 7. 21:28
 24/42 anonim ***** válasza:

Csak simán felfokozott állapotban van az agyad, és ilyenkor beindulnak az ilyen folyamatok!

szerintem ez normális!

Akkor lenne fura ha napközben hallanád!

2013. jan. 8. 08:15
 25/42 A kérdező kommentje:
lehet..
2013. jan. 8. 12:11
 26/42 Vox ***** válasza:
Hitler szelleme a túlvilágról próbál téged megszállni, és rávenni hogy az amerikát bombázzad le...
2013. jan. 9. 00:22
 27/42 Ginseng Titusz ***** válasza:
100%
Ennyi hülye választ édes istenkém!
2013. jan. 9. 09:15
 28/42 anonim ***** válasza:
kezdesz begolyózn
2013. jan. 9. 17:43
 29/42 anonim válasza:

Kedves kérdező!

A mágia, ha jól tudom mentális képmások készitésével jár és azok megtartásával. Régebben én is foglalkoztam ilyesmivel.

A lényeg az, hogy amikor az elmédet nagyon nagy mértékben kihasználod, akkor B1 vitamint égetsz el a testedben. A B1 vitamin hiány okozhat olyan "hallucinációkat" amikről irtál. Ez nem egyedi dolog. Szerintem mindenki tapasztalt hasonlókat, aki foglalkozott mágiával. Lehet, hogy nem annyira intenziv formában mint te, de tapasztalt!

Az intenziv tanulás is előidézhet ilyet mivel az is a B1 vitamin elégetésével jár és valójában minden az elmét megerőltető dolog ugyanezt teszi.

Az alkoholnak a hatása és a drognak a hatása is nagyon nagy mértékben a B1 vitamin elégetésétől függ.

2013. jan. 9. 18:59
 30/42 anonim válasza:
A kérdezőnek nem megoldás, de vigasztalás : néhány válaszadónak sokkal nagyobb szüksége van orvosra, mint neked. Hogy mit össze nem hordtak !!!
2013. jan. 9. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!