Szerintetek mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Álmomban sok emberrel együtt egy erdőben lévő hatalmas épületben voltunk. Volt ott 4 zombi vagy démon vagy mittudomén mik amik engem baszogattak. De hiába próbáltak bármit is, tudtam velük verekedni, nem tudtak bennem kárt tenni.4-ből 2-nek csak koponyacsont volt a feje helyén,ebből az egyik kalapot viselt. Valahogy sikerült ezektől elmenekülnöm, majd az egyik olyan,amelyiknek arca is volt, azt mondta fogjunk össze. Arra jutottunk, hogy a 2 koponyaarcú lény valaha zsidó volt és úgy lehet őket megölni ha megidézzük Hitlert. Kiálltunk sokan az épület elé a fák felé nézve és kiabáltuk, hogy "komm mein Führer" (tényleg németül). erre az égen megjelent egy világító pont ami közeledett,majd kiderült, hogy egy hatalmas repülő tank. Leszállt, bement az épületbe, kiütötte a falakat, majd visszajött elénk. A tankon ült vagy 1000 náci puskákkal, gránátokkal, gépágyúkkal. Leszálltak és felénk jöttek. Egyszer csak ott volt Hitler is, aki maga is eléggé démonszerű volt. Féltem, de üdvözöltem őt, mire rám vigyorgott és megkérdezte, hol van a probléma. Na itt felébredtem...2012. nov. 2. 13:44
3/7 anonim válasza:
Túl sok zombis-Hitleres filmet néztél az este... xD
4/7 anonim válasza:
az álom jelentése az, hogy kevesebbet kellene lógnod a hungarista haverjaiddal, mert csak csicskáztatnak...
5/7 anonim válasza:
ááááááááá rohadt jót röhögtemXDDDD
6/7 anonim válasza:
jó tippet adtál egy film készítéséhez XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!