Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Egy szállodában voltam és csak kerestem kerestem a szobám, de nem találtam. Aztán felébredtem.

2012. nov. 2. 09:52
 1/8 anonim válasza:
Szerintem valami olyasmit jelenthet, hogy valamit nagyon akarsz, de nem bízol abban, hogy elérheted...de nem vagyok profi szóval nézz utána egy Álomfejtő lexikonban a "keresés" címszónak (szerintem benne kell legyen).
2012. nov. 2. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez valami olyat jelenthet, hogy ez csak egy álom. Természetesen bármit bele lehet magyarázni, de értelme nem sok van.
2012. nov. 2. 11:06
 3/8 anonim válasza:
65%
Valószínűleg kisebbségi komplexusod van a péniszed méretét illetően. Ha nőnemű vagy, akkor főleg...
2012. nov. 2. 12:39
 4/8 A kérdező kommentje:
de jó nekem XD
2012. nov. 2. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért nem használják a Guglit az embörkék? :D

[link]

2012. nov. 2. 21:42
 6/8 A kérdező kommentje:
mert sokkal kényelmesebb ha más írja be :D
2012. nov. 3. 07:07
 7/8 A kérdező kommentje:
na látod megadtam mindent és nem működött c(:
2012. nov. 3. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs, ismétlem, nincs minden álomnak jelentése. Ennek főleg nincs, mert alig történik benne valami.
2012. nov. 3. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!