Mit jelent az álomban a párommal való szakítás?
Ma azt álmodtam, hogy szakítottunk a párommal és az egyik volt osztálytársammal jött össze, pedig a valós életben nem is ismerik egymást. Mit jelenthet ez? Tud valaki segíteni, vagy egy linket mutatni amiben utána tudnék nézni? Nő vagyok egyébként.
Köszönöm!
Oh, nagyon köszönöm!
Esetleg még valaki?
Oké! Nem is azért írtam, mert nem hiszem el.
Köszönöm neked is!
Elképzelhető, hogy ezzel a volt osztálytársaddal fel kell venned a kapcsolatot, mert fontos dolgokat tudhatsz meg általa. Most nem kimondottan a párodról van itt szó.
Ez az álom arra is akart figyelmeztetni, hogy mindent beszélj meg a pároddal, ne titkolózz előtte, mert a későbbiekben ebből nagy gubancok lehetnek. Inkább beszéljél meg vele mindent nyíltan, még ha úgy is érzed az a dolog jelentéktelen lenne, amit megosztanál vele. :)
:) Köszönöm!
Pedig ezzel az osztálytársammal akkoriban nem nagyon beszéltem. Párommal mindent meg szoktam beszélni, nincsen előtte titkolni valóm sem. :) De azért köszi még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!