Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az ámom?

Mit jelent az ámom?

Figyelt kérdés

Kicsit hasonlitott a Karib tenger kalózai filmre de csak egy része.

Először láttam Jack Sparrowt ahogy kardozik és járkál ide-oda, és azt csinálja amit a filmekben szokott.

Aztán úsztam a tengerben, és sötét volt. Láttam két lányt.

A vizben voltak. Az egyik úgy nézett ki mint egy felfújható életnagyságú baba, ami kicsit leeresztett. Nem volt szeme vagy szája, csak lyuk a helyükön. És vér folyt a lyukakból. Valami ilyesmit mondott a másik lánynak: Ezt most ne szúrd el, az életem végre tökéletes lett.(mintha arra gondolt volna, hogy átváltozott egy ilyen szörnyeteggé, és örül neki) Aztán elúszott.

14/L

2012. dec. 28. 13:03
 1/5 anonim válasza:
9%
Kislány, túl sok filmet nézel.
2012. dec. 28. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Hm abból érdemes kiindulnunk, hogy minden álomban megjelenő alak bizonyos szempontból a te tükörképed. A te személyiséged egy aspektusa jelenik meg benne.

A tenger, maga a víz az érzelmeket jelképezi, az hogy sötétnek láttad, olyan dologra utalhat, ami számodra ismeretlen, esetleg ijesztő, félelemkeltő. A két lány a vízben volt, ők jelképeznek benned valamit, ami köré az álmod összpontosult. Az, hogy hiányzik a lány szeme és szája, de ő ezzel elégedett, utalhat arra, hogy nem akar valamit soha többet meglátni, és beszélni sem akar róla. Viszont a másik lány tudja még miről van szó, ezért ő elronthatja az "édes tudatlanságot". Jack Sparrow ha pontosítod, hogy mit csinált, milyen hangulatban volt, az további támpontokat adhat a témát illetően.

2013. jan. 1. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:
De a lényeg, hogy mind a két lány téged jelképez, csak más más oldaladat. Jack ha össze vissza kardozik, az szintén valamifajta küzdelemre utal egy adott dologgal kapcsolatban, amit szeretnél elfelejteni.
2013. jan. 1. 00:21
 4/5 A kérdező kommentje:
nem egyszerre történt az hogy Jack Sparrow kardozott és ez a két lány a vizben volt. Az még előtte volt, mint egy bevezető. Kardozott de nem volt kórülótte senki. Olyan volt mintha kardozna valakivel, de az vagy láthatatlan volt, vagy Sparrow őrült meg :). De ő úgy tudta h kardozik valakivel.
2013. jan. 2. 16:03
 5/5 A kérdező kommentje:
vagy lehet hogy csak én nem láttam hogy kivel kardozik. mert ez a rész elég homályos volt.
2013. jan. 2. 16:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!