Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mással is volt már ilyen?...

Mással is volt már ilyen? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Én amikor azt álmodom, hogy szerelmes vagyok valakibe (legyen akár átlag ember, színész/énekes, kitalált karakter) miután felkelek, minimum 1 napig igazából is úgy érzem, hogy szeretem, és hiányzik. Legszívesebben megölelném. Még akkor is, ha igaziból még csak nem is tetszik az a személy. (Olyan még nem volt, hogy kifejezetten utálnám)

Ez csak nálam van így, vagy mással is?

2012. dec. 25. 23:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az nem én voltam xdd De bárcsak úgy néznék ki :'D
2012. dec. 27. 11:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ilyen nem volt velem, viszont olyan előfordult párszor, hogy miután álmomban egy személy közel került hozzám valamilyen pozitív vagy negatív érzelem tekintetében, akkor még az álmot követő napon is végig érezni véltem a jelenlétét!Mintha ott lenne velem, csak épp nem látom.
2012. dec. 28. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:
én most Adam Lambertbe vagyok belezúgva XD csak kár hogy b*zi
2012. dec. 28. 17:31
 14/14 anonim válasza:
Igen nekem is volt ilyen csak aztán elmentem WC-re és minden jobb lett!!
2012. dec. 31. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!