Mással is elő szokott fordulni?
Csaj vagy pasi vagy? :) Amúgy nem lep meg a dolog, szagokat, ízeket, de legfőképpen a tapintást sokszor én is nagyon erősen érzem álmomban, és meg is jegyzem őket.
"...hogy például megcsókolnak, vagy megpuszilnak álmomban, és mintha élőben menne az egész dolog. Érzem az ajkát, a levegőt, ahogy kifúja stb..."
Ez nálam is pont így van. Sosem volt még csajom, nem szexeltem, de utóbbi kettőről ha álmodom nagyon tisztán érzek mindent. (F)
Persze, hogy elő szokott fordulni.
Többször előfordult például, hogy olyan sütit, bonbont vagy más édességet ettem álmomban, amilyet a valóságban még sosem láttam, és különleges ízük is új volt számomra.
Volt olyan is, hogy számomra ismeretlen parfümöket szagolgattam, a csodás illatukra még ébredés után is emlékeztem.
Számomra az álombeli érzékelések közül furcsa mód a tapintás a legkülönösebb.Például, mikor ráeszmélek, hogy érzem a talpam alatta padlót, vagy a kezemmel kellemes tapintású anyagot simogatok, akkor tudatosodik bennem, hogy álmodok és kedvemre tudom ezután alakítani az eseményeket.
Sokat olvastam az asztrál világról, közös tudatról és azt gondolom, néha az álmok is valóságosak...a maguk módján.
Jó lenne, ha most idetévedne egy drogos és megtudná mondani, valóban olyan érzés-e a drogos állapot, ahogy álmodban megtapasztaltad.Nagyon kíváncsi lennék a válaszára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!