Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van, hogy?

Miért van, hogy?

Figyelt kérdés

Miért van, hogy hetente legalább egyszer mindig üvöltözök álmomban?

Anyuékat mindig felébresztem, és engem is idegesít, de erről az egészről csak akkor tudok, amikor anya már elmesélte. Értelmetlen mondatokat, de lehet érezni rajta az érzelmi hullámokat... Miért van ez? Kérlek segíts!

13/L

2012. dec. 15. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Van aki beszél álmában, te üvöltesz...
2012. dec. 15. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valamely insomnia-s betegséged van..asszem ezt parasomniának hívják...nézz utána..valamiért nem nyugodt az álmod...bár 13 évesen elképzelni se tudom mi lehet..pl stressz, hajtás..ilyenek kilőve..esetleg valamely kamaszkori dolog miatti szorongás...
2012. dec. 15. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
de lehet megszállt egy démon. Az ekszeszájszbuk démon.
2012. dec. 16. 16:48
 4/8 anonim válasza:

nekem is volt ilyen,de nekem Büntudatom volt !

nem szeretném részletezni.

2012. dec. 16. 19:34
 5/8 A kérdező kommentje:

#3 Lehet... Megyek és gyorsan bedobom a táskámba és ki sem nyitom péntekig! :DD

A többieknek köszönöm az (értelmes) választ! Megpróbálok nem idegeskedni, hátha akkor nem fogok üvöltözni

2012. dec. 19. 21:29
 6/8 Calvin Broadus válasza:
Ki kell hívni az ördögűzőt vagy vissza kell menni az időben 1300-ba, hogy megsemmisítsd a Nekronomikont, de lehet, hogy elég kihívni Frank Bannistert, a spirituális detektívet!
2012. dec. 24. 14:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Nyugi, kivételesen nem olyan ember vagyok aki az ezotéria terén ott van. Nem tudok varázsolni, sem szellemet idézni de még a reptoidokkal sem vagyok a kapcsolatban :D csak szimplán szeretném megtudni, hogy miért. A hülye válaszokat pedig kérlek kerüljétek! :))
2013. jan. 2. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Huuu, ez még talán a jobbik eset. :D Én képeket szedek le a falról, beszélgetek, telefonálok (!!!), smst küldök, megnyitom a csapokat és visszafekszem aludni, "megverem" a nővérem (csak ráztam, hogy adjon zsepit...). Ilyesmik. :)

Ez csak álombaj beszélés, járkálás, tevékenykedés, üvöltözés stb. Sokan csinálják :)

Bár engem is idegesít sokszor.. :D Szegény majdani férjem.. :S :)

16L

2013. jan. 16. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!