Mi volt az eddigi legszörnyűbb rémálmotok?
Egyszer azt álmodtam, hogy a Duna partján sétálok, mire láttam, hogy egy ember bele esett a vízbe. Oda futottam és próbáltam segíteni, de egyre messzebb sodródott, és én is bele estem. De még mindig ki akartam húzni őt. Mikor a vízből vissza néztem a partra, a víz már messze sodort attól. Mikor vissza pillantottam a férfira, az már eltűnt. Megijedtem, és oda úsztam ahol utoljára láttam, mire felbukkant egy kéz a vízből! Gondolkodás nélkül megragadtam, és a felszínre húztam azt. De amit a felszínre húztam nem volt más, mint egy hulla. Megrémültem, gyorsan körbetekintettem, és hirtelen rengeteg jeges, fagyott hulla jelent meg a felszínen. Elkezdtem sikítani, aztán felkeltem.
Ez csak egy a sok közül, de ezt nem bírtam elfelejteni azóta se.xD
"Szóval ezt szoktam néha álmodni, de nem tudom mi lehet az oka..."
Az, hogy igazából erre izgulsz :P
Rémálmokban ász vagyok.
Hat-hét éve rendszeresen visszatérő rémálmom volt, hogy a szüleim meghaltak, de ezt nekem senki sem hitte el, (sőt, egy idő után már nem is emlékeztek rájuk az emberek), egyedül kellett élnem a házunkban, és folyton ki akartam menekülni, de akárhányszor kiléptem az ajtón, újra bent találtam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!