Rendszeresen álmodom azt, hogy ismét iskolában vagyok és félek, mert nem tudom az anyagot. Már 44 éves vagyok. Mit jelent ez az álom?
Nagyon rossz érzéseket kelt bennem.
Nem voltam rossz tanuló, tehát nemigen van valóságalapja az álomnak.
Nekem rendszeresen visszatérő álom, még vizsgák vannak hátra, és azt sem tudom, miből kell készülni, sőt, mikor lesz pontosan (vagy már el is múlt?). Nekem volt egy rövid ilyen időszakom, szóval azt kapom büntetésből vissza álomban, pedig jópár év eltelt azóta.
A legjobb, amikor reggel saját magamat kell győzködnöm, hogy nem igaz. :)
Én is álmodtam ilyeneket sokáig. :)
Szerintem ennek az álomnak semmi köze magához a sulihoz. Inkább ahhoz a stresszes érzéshez, amit akkor éreztünk, még ha esetleg nem is ilyen erősen. A jelenben van valami, ami stresszeli, frusztrálja az embert, és az agyunk egy hasonló emlékhez nyúl vissza, és azt kelti életre.
Szóval ne a suli legyen a lényeg, hanem azt keresd meg, mi zavar, nyomaszt, stresszel, mitől félsz, mi okoz feszültséget. (Ha tudat alatti a dolog, akkor kicsit nehezebb dolgod van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!