Nem is aludtam, de nem is voltam ébren?

ma 03:08: Márpedig mikor mozogsz, az bizony álom, nem paralízis. Föleg, hogy ki is tudtál menni a szobából, ez nem kérdéses. Elég könnyü átcsúszni álomba közben és aki nem elég gyakorlott ezt nem veszi észre... Sokszor mondjuk én se szoktam, mert ugyan úgy fekszem tovább az ágyban, csak közben már álomba kerültem.
Mint mikor pl. feküdtem paralízisben és pár másodperc múlva már elkezdett lehúzni az ágyról valami sötét alak. Leestem és koppantam a padlón az alakkal együtt, mire kinyílt a szemem és újra paralízisben feküdtem az ágyon :)
A hallucinációk pedig nem tudnak elmozdítani, se bántani, se semmi. Az ha hozzád érnek, azt az érzést is csak hallucinálod. A hallucinációk lehetnek képi, hangi és érzékbeliek is.

Szia!
Engem egyszer elmozdított az egyik halucináció, egy hatalmas fehér fénnyel ragyogó entitás volt a bátyám képében, vagy 3 méteresnek tünt de közbe ugyanolyan volt, elöször a fejemet mozdította csak el a kezével így láttam a szoba másik oldalát, azt is akartam, aztán az ölébe is vett mint egy kisbabát és akkor ébredtem fel. Sztem egy angyal volt, fenséges, de nem félelmetes.
Az is elég ingatag amit írsz, mert az álomképek alatt ki tudtam nyitni a paralizisbeli szememet, így látni az ágyat, de amikor szabályosan tudtam mozogni a szobában, ezt nem tudtam megcsinálni, és teljesen ugyanolyan volt, annyi bónusszal hogy nehezen, vagy könnyen, de sikerült mozogni, és nemtúlmesszire menni, mert mindig ha túl messzire mentem megvakultam és visszateleportáltam, olyan mintha a távolsággal növő erővel vonzana az ágy. Ilyen nincs semelyik álomban se, ott akármeddig el lehet menni, így pedig a kertből már alig lehet látni valamit a vakság miatt, bármennyire is könnyen megy a mozgás, nem jutsz messzire.
7:59-nek:
Nekem már sok volt, az elsők nekem is rövidebbek voltak, de egyre hosszabb lett, ha becsukod a szemedet és koncentrálsz, tovább tart, meg bizti sokminden mástól is függ, pl az energiától, félelmektől, hozzáállástól, gyakorlottságtól.
Ma is volt, és már csodálkoztam rajta hogy tarthat eddig, több, nem 1 perces álomjelenetet is szándékosan végigéltem alatta, mert csak az ágyban feküdni elég unalmas, és úgy tünt már hogy felfogok ébredni, de még akkor is folytatódott, mert csak az álomképből ébredtem fel. Nemtudom milyen jó az időérzékem, de a mai volt a leghosszabb eddig, 1 óráig is tarthatott.
Az asztrálprojekciót is most értettem meg, nem kilépni kell a testből hanem az álomképet állandóvá és tudatossá lehet tenni, annak a lényege is a befelé koncentrálás, nagyon különös érzetekkel. A szobádban kezdődik az is de az már nem valóságos pl nem olyanok a fényviszonyok, és kicsit arrébb térsz magadhoz a földön állva, és mehetsz bárhová, vizsgálhatsz bármit. Ugyanolyan éles, ugyanakkora a kép, vannak hangok is, mégis kicsit mintha "halványabb" lenne mint a paralizisben, és a részletekre és a beszédekre nehéz visszaemlékezni, a cselekedetekre, személyekre és a helyszínekre könnyü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!