Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem is aludtam, de nem is...

Nem is aludtam, de nem is voltam ébren?

Figyelt kérdés
Már kétszer megtörtént, hogy elaludtam a nappaliban, amikor a szüleim nem voltak itthon. Első alkalommal : hallottam ahogy hazaérnek, becsukják a kocsi ajtaját. A szám csukva volt, az orrom éppen el volt dugulva. Nem kaptam levegőt, nem tudtam mozogni, de gondolkoztam. Hallottam ahogy anyukámék beszélgetnek és bejönnek az ajtón de még mindig nem tudtam megmozdulni és azt éreztem megfulladok, pedig próbáltam felébredni és mozogni. Aztán éreztem, hogy anyukám eljön mellettem és akkor hirtelen felébredtem. Nagyon rémisztő volt. :S A második alkalommal pedig ugyan ez történt, csak akkor kaptam az orromon levegőt, viszont nem tudtam se aludni, se felébredni, majd hirtelen felültem, és nagyin riadt voltam. Veletek fordult már elő ilyen? mit csináltatok vagy én mit csináljak? Köszi a segítséget!
2012. nov. 9. 18:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
De azért meg nem fulladhatok, ugye? :D
2012. nov. 9. 19:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Az agyad érzékelné a bibit és felkelnél.
2012. nov. 9. 20:08
 13/22 Zsizsik666 ***** válasza:

Én már csak tudom mi ez ha már 55X ilyen volt :S Meg a kérdező is érezte, hogy az anyja eljön mellette meg hogy beszélgetnek. Nekem van hogy fél órás és álmodok is, majd a valóságot érzem, majd álmodok, majd hangokat hallok:S

nem is tudom mi a valóság és az álom! mert abban nincs ilyen. De van amikor tudom, hogy odahaluzom az ufókat.

2012. nov. 9. 21:24
 14/22 Zsizsik666 ***** válasza:

Meg akkor félek, hogy jön valaki, aki ébresztget, és érzékelem, hogy ott van, közben nem volt ott.

Kérdező nem ebbe fogsz belehalni, csak gondolj bele, mi van ha reggel csörög a vekker. Munkahely meg nuku, ha nem ébredsz fel. Vagy ha délután mész valahova, esetleg számításba veszed, hogy nem ébredsz fel, hanem visszaalszol paralízis után, mert az agyad így akarja.

Meg a piát ellehet felejteni, attól tuti kijön.

2012. nov. 9. 21:29
 15/22 anonim ***** válasza:

Zsizsik, te nekem kamuzsáknak tünsz inkább. A paralízises ismereteid elég hiányosak, így kétlem, hogy sokszor tapasztaltad volna. Amúgy meg honnan szeded ezt az 55-öt? Csak nem láttad egy másik kérdésben, hogy írtam, hogy én már 60-on is túl vagyok és most utánozol?:)

Amúgy kérdezö, nyugodj meg, nem fulladhatsz meg. Levegöt rendesen tudsz venni közben, csak nehezebbnek tünhet a légzés ilyenkor.

2012. nov. 9. 22:09
 16/22 Zsizsik666 ***** válasza:

60-on túl vagy?

Hogy bírod?

55-öt csak úgy írtam, hát vagy 15X volt de volt olyan ami rövid, és volt hogy óráknak tűnt, nem kamu.

Legutóbb, én nem is hiszek ebben, de azt éreztem, hogy ufók állnak körbe. Nem bírtam felkelni nekem fél órának tűnt. Végül nagynehezen kinyílt a szemem. De tudtam amúgy közben, hogy csak fel kell kelnem. Lehet van másféle paralízis is. Levegőt pl. én kapok. Csak mozogni nem tudok.

2012. nov. 9. 22:12
 17/22 A kérdező kommentje:
Én nem igazán értek hozzá, ezért tettem fel a kérdést, nem akarok "vitatkozni", de velem rendszeresen előfordul, hogy az ébresztőre nem ébredek fel, az egész olyan, mintha álmomban szólna egy zene. Ezért rendszeresen más a csengőhangom és rezgésre van állítva. De olyan is előfordult már, hogy elaludtam, fel akartak ébreszteni, hogy nekem nem kéne mennem ide és ide? én pedig mondtam, hogy nem, megbeszéltem, hogy nem kell. persze hogy mennem kellett volna! :S és nem is emlékeztem, hogy ezt mondtam. :/
2012. nov. 9. 23:49
 18/22 Zsizsik666 ***** válasza:
Szerintem kimerültségtől van, de az alvásparalízis is sokféle, van ilyan fórum is, most olvasom.
2012. nov. 10. 00:09
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Alvásparalízis az kedvenc és izgalmas témám, én szándékosan eltudom érni, igy nekem hetente többször is lehet, mindig egy kaland, ha nem félsz :P

Kb. minden tökugyanolyan, bizonyos módon el lehet még azt is érni hogy mozogni tudj OTT. Ekkor általába sosincsen halucináció. mégis észreveheted hogy a környezet kicsit más, hiányzik valami vagy gyakrabban van valami új dolog. Teljesen élethű halucinációk is lehetnek, ezek a lények általában nem figyelnek ránk, de néha igen, gyakran hozzánk érnek, sőt ritkán lebénulva el is mozdithatnak, és teljesen olyan mintha másvalaki tenni. Én ritkán haluzok, nem félek mert sosincs negatív se rémálmaim, de a multkor elég félelmetes volt, joideje elöször tudtam megint mozogni, mintha lebegtem volna és csukott szemmel elötte azt éreztem a fejem a párnán a lábaim meg felemelkedik a földről.. kimentem a fürdöszobába belenéztem a tükörbe és 4 szemem volt, a másik kettő mögött még 2, és más volt az arcom is XD

amugy ez nem álom, mert tényleg erre haluzzuk az álmokat, nekem volt olyan hogy rávetültek az álomképek a szememre de az álom közepén kinyitottam és a falat láttam még a paralizisben..

2012. nov. 10. 03:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Zsizsik: Mondtam már, hogy paralízis közben mindig kapsz levegöt. Ez nem újdonság.

Amúgy meg fél órás nem lehet. Általában pár másodpercesek, de elérhetik a több percet is. Én eddig kb. 2 percig húztam legtovább, meghosszabbításos módszerrel.

2012. nov. 10. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!