Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent a következő álom?

Mit jelent a következő álom?

Figyelt kérdés
Egy városban voltam, ahol az egyik percről a másikra polgárháború tört ki. Lövöldöztek, tankok is megjelentek valamint ágyúdörrenést is hallottam. Futottam menedéket keresni, egy kis résen kellett bemászni, de időközben meglőtték a karomat. Feszítő érzést éreztem benne, de nem vérzett. Utána találkoztam mással is, akik szintén odamenekültek be abba a kis helységbe, amibe én. Időközben kiderült, hogy az egy vonat. Egyszer csak elindult magától, kinézve az ablakon láttam golyószagatta házakat és katonákat, párában lévő hegyeket. Az állomáson valahogyan lekerültem, ahol semmi nyoma nem volt a háborúnak, az emberek boldogok voltak. Viszont az a vonat, amin voltam továbbment - vezető nélkül. Értesíteni akartam telefonon keresztül a vonaton lévőket, hogy a vészféket húzzák be, hogy megálljon a vonat és ne történjen baj. A többire nem emlékszem.
2012. nov. 4. 12:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez az előző életed volt. Nem találkoztál egy jégkockás emberrel és egy fehér hajú lánnyal?
2012. nov. 4. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!