Mit jelent a következő álom? : Nagymamáméknál voltunk, az előszobaajtónál álltunk öcsémmel meg a nagyszüleimmel. A pincében egy tigris, egy medve és két farkas lakott. (! )
A tigris nagyon vérengző volt, féltünk tőle, kaparta za üvegajtót mint az állat. A farkasok nyugodtan elvoltak a pincében, a medve pedig tudott beszélni. Jól érezte magát a pincénkben, ahol egyébként rengeteg friss hús volt, meg különös világosság. Jófej medve volt.
Mindeközben megérkeztek a koreaiak, akik az amcsikkal harcoltak, de valamiért megszállták Mo.-t is... (?) Volt valami tengerpart is, ahová kivittem sétálni a macit, de a koreaiak (vagy japánok?) üldözni kezdtek...
Egyszerűen nem tudom felfogni, honnan jött ez az álom. Szoktam furcsákat álmodni, de eddig ez volt a legdurvább.
Ja, és tegnap este álmodtam, fél egy körüli elalvás után, ha számít.
Úrist'n milyen filmeket néztél te?
Én egy Jackie Chan + Maci Laci + X-men: Farkas + Kék Lagúna + Szupercsapat kombóra tippelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!