Mit jelenthet a következő álom? A többi lent:
Figyelt kérdés
Álmodtam a múltkor egy olyat, hogy Pesten megyek át felé az úton, a tesóm átjut, és meg amikor megyek át felé látom, hogy előttem jön egy villamos, és mivel azt gondoltam hogy nem jutok át ezért visszafordultam, és mögöttem beállt egy villamos, előttem is beállt, és mindkét irányból kocsik jöttek felém, dudáltak, közben baleset történt, mentő, tűzoltó, rendőr ott szirénázott, vagyis nagy volt a hangzavar, és nekem ekkor beállt egy szívroham, nagy nehezen kimentem az út szélére, és ott segítséget kértem, egy kínai öreg nő segített az útról a járdára, és ott odajött a tesóm, meg ott termett anya is és mondta hogy most megfognak műteni. Éppen be akarták adni a szurit, amikor anya felkeltett mivel ment dolgozni. A járdán sokan voltak.2012. szept. 3. 15:45
1/4 anonim válasza:
Azt, hogy ha ennyit stresszelsz a közlekedés meg ilyen apróságok miatt, akkor könnyen rámehet a szíved. Szóval relax...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. De mivel most kezdődik az iskola ezért nem lesz.
2012. szept. 3. 15:54
3/4 anonim válasza:
A suli miatt se aggódj! Legfeljebb kapsz néhány 1est. Nem nagy dolog.
4/4 anonim válasza:
Az álom úgy gondolom azt jelenti, hogy a tesódnak valamiért könnyebb talán az életútja, vagy könnyebben eligazodik az életben , mint te.Talán nincs még annyi felelőssége, vagy egyéb más okból.Ő nem is olyan fontos az álomban, ez kifejezetten rólad szól.Téged valami akadályoz, olyan problémák vannak az életedben, amikből nem látod a kiutat, vagy egyszerűen csak rettegsz annak a lehetőségétől, hogy szorult helyzetbe kerülsz.Valószínű valamilyen szinten problémád lehet az öntudatosabb, könnyen érvényesülő emberekkel, tartsz attól, hogy megelőznek, elnyomnak.Lehet, hogy a családodban rád jut a kevesebb figyelem.Legalább is, te talán így érzed.Ezekhez a dolgokhoz az érzéseiden, a szíveddel közelítesz, nem az értelmeddel.De az álom pozitívan végződik, azt sejteti, hogy a problémákban váratlan segítséged is lesz, valószínű egy idegen nő személyében."Megfognak műteni"...Orvosolni fogják a problémád, tehát figyelnek rád, ha nem is mindig fejezik ezt ki.Van segítséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!