Álom az álomban, eléggé nagy a félelmem ez ellen a ma történtek után, mit tegyek?
Ez volt az első "álom az álomban"-om...
A főálmom meg a másodlagos (nem volt vmi jó álom) között, miután felébredtem a másodlagosból, víziókat éltem át: mint ha egyszerre lettem volna a két álomban... Ezt megpróbáltam megakadályozni és szorongtam, feszültem a nagy erőlködéstől és a (halál)félelemtől.
Ezért nem bírtam, csak nagyon nehezen és egyre kevésbé mozogni... Minél távolabb mentem az ágyamtól annál nehezebben ment a mozgás. Sikerült elhagynom a szobám és 1 teremféleségbe kerültem ahol volt 1 tábla. Minden erőfeszítésemmel próbáltam kiáltani, de nem volt ott senki és semmi... Felírtam hát a táblára hogy HELP ME és a halálomra készültem... TUDTAM hogy nem valóság mégis azt hittem. Ekkor kitaláltam, hogy mi lenne ha visszamennék az ágyamhoz és láss csodát: egyre könnyebben mozogtam az ágyamhoz közeledve és a vízióképek is kezdtek elmúlni. Nekem se kellett több, ledőltem az ágyra és behunytam a szemem. Egyből jött a WILD technikára jellemző átmenet az ébrenlét és álom között, és akkor tudtam, hogy vége, felkelhetek.
Felkeltem, rohantam a fürdőszobába hogy megnézzem magam. Egy falfehér énem nézett vissza tág pupillákkal és izzadó homlokkal... Reszkettem a félelemtől de még visszagondolni is rossz a történtekre.
Előzménye, hogy 14:30-kor szólt az ébresztő, felkeltem és kinyomtam.
Visszafeküdtem kipróbálni a WILD technikát, hogy még mindig megy-e. Ment, és kialakítottam a főálom környezetét: a szobámat. Kíváncsi voltam milyen, ha elmegyek álmomban is aludni.
Feltételezéseim szerint az ébresztőnél megállt egy REM szakasz, de mikor visszafeküdtem egy új kezdődött, a tudatos és mivel úgy döntöttem hogy alszok, folytatódott a 2. REM szakaszon az első és ezért nem tudtam felkelni a RÉMMÁLOMBÓL.
Bocsánat a hosszú és talán nem teljesen egyértelmű szövegért, de eléggé félek még most is, hogy mi van, ha megint valami ilyesmi történik… Eléggé depressziós hangulatban vagyok ez miatt. :S
17/F
Szia,
úgy érzem egy asztrálutazásod volt. Asztrális testeddel kiléptél a fizikaiból. Minden éjjel történik ilyen, de általában nem tudatos. Nos mivel végig éber állapotot tartottál fent, ezért tudatosan megtapasztaltad ezt.
Semmi gond nincs, az éteri-alsó asztrál síkon bolyongtál kicsit, mely a fizikai síkhoz legközelebb álló valóság. Sokan azt hiszik csak fizikai testünk és világunk létezik, aztán előbb-utóbb mindenki megtapasztalja az igazi valóságot. Jó úton indultál el, és ne félj! Ne legyél depressziós emiatt, inkább örülj a tapasztalásnak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!