Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt az eddigi legfurább...

B25 kérdése:

Mi volt az eddigi legfurább álmotok?

Figyelt kérdés

Lécci igazakat írjatok!!!

Előre is köszi.

2012. okt. 22. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

egyik barátnőmtől mentem haza apukámmal .apa elkezdett ilyesztegetni h mindjárt jön egy szellem ..ő bement egy ház kapuján(nem ajtaja volt hanem inkb kapu) én meg már nem tudtam hova meneküljek ,jött s zellem (egy ronda ember alakja volt csontváz fejjel kalapban ,rongyos ruhákkal xd) aztán tökönrúgtam .(akkoriba a seggemet fogdosták és ha azt csinálták én tökönrúgtam őket xd) .ezután előre emelte akezeit mint egy holdkóros és azt monda : bácsikat nem rúgdosunk .aztán ez mégegyszer . annyira féltem és elegem volt h felébreszetttem magamat vhogy :D xd

A sulival egy romos épületbe kellett aludni (asszem 4 éjszakás tábor volt ) . az első napra nem emlékszem ,lehet h azt meg se álmodtam :D . mi egy folyosón aludtunk , egy másik csoport pedig egy szobába . .szivacsokon kelett aludni én aludtam legszélül. a telefonomon elállítodott az óra ezért felkeltettem a mellettem lévőt és megkérdeztem mh hány óra van .elmondta h mennyi be is állítottam . éjfél után lehetett többen is felébredtünk és nem tudtunk visszaaludni ezért le mentünk a strandra (nem volt fürdőruha és pizsibe mentünk le ) és az egyik tanár valahogy odakeveredett (velünk nem voltak tanárok ) a fekete haja össze volt fonva két copfba mint egy parasztlánynak :D kis piros biciklin és rózsaszínes pirossas pizsibe ment le a strandra :D xd (nagyon vicces volt ) amikor leértünk ott volt az óceán. volt valahol benne egy felfújható bazinagy ,meredek csúszda de annyira meredek volt h inkb leugrottam a tetejéről és szaltóztam . aztán valahogy visszakeveredtünk ..déletlőtt lett . rájöttem h az egyik szobából avalami fociterem félébe lehetett lelátni (pont olyan volt mint nálunk a tornaterem ) és ott emberek voltak ,de nem fociztak inkb csak dumáltak és pakoltak .aztán az emberek közt észrevettem apukám és a haverjait is .az egyik osztálytársam megkérdezte h nincs-e ott az apja .de nemvolt ott .aztán az az osztálytársam elment a szobából.aztán egy másik csoporta saját szobájukba bekapcsoltak egy vagy harminc éves tv-t .mondtam a barátnőmnek h hangosítsa fel .be ment hozzájuk de nem akarták h felhangosítsa de nem halkították le .. egyzser csak hallom h a tvbe mondják h horror történetek következnek .na gyorsan mondtam neki h kapcsolja ki a tv-t (mert már így is féltünk ) kikapcsolta de a másik csoport ugyanúgy nézte a kikapcsolt tv-t . észrevettem h a bejáraton bejött apám és az egyik haverja .be mentek a konyharészbe . ott kiderült h apám haverjáé ez a ház .. hirtelen szellem hangok voltak (tudjátok az a tipikus huuu vagy vmi ilyesmi ) azt mondtam h menjünk innét. aztán a szelem mondott valamit de én nem értettem aztán a tulaj visszaszólt vmi olyasmit h ő csak a normálisakat tűri el és tűnjön el innét .akkor már el akartunk menni de csak kb 5 perc múlva tudtuk kinyitni .aztán el is húztunk .

elmentünk nyaralni egy helyre . egy erdőbe megéreztem h szellemek vannak . mentönk körbe körbe és körbe (autóval )és találtunk egy hullát o.O . aztán meg vhova megérkeztem az egyik osztálytársammal .valamit elvettünk a gazdától de csak poónéből az meg le akart lőni minket mi meg menekültünk össze vissza :D .

valahol voltunk egyik ismerősünknél és disznóvágás volt xddd . ott voltak uncsitesóim de valahogy oda keveredett a barátom .ott beszéltünk de neki el kellett menni de mondta h majd visszajön . elment .. nm sokára az uncsitesóm mondta h meghalt az öcsse apjának a tesója ( csak féltestvérek és nem ugyanaz az apjuk ). nagyon kiakasztott ez midnenkit .aztán visszajött a barátom ő a szemem előtt halt meg . aztán még az egyik osztéályátrsam is meghalt .. .. a darth veder szellemeset is én írtam xd. am bocs a helyesírási hibákért, siettem :D .

2012. okt. 23. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Bementem egy virágboltba, ahol egy ismerösöm volt, aki valóban létezik. Ott ült az üzlet közepén a kövön. Bementem. Rám mosolygott. Akkor láttam, hogy fogszabályzót viselt, ami a valóságban nem volt neki. Megcsókoltam, de amikor a nyelvem a fogszabályzójához ért, megrázott. Olyan érzés volt, mint amikor megnyalunk egy 9 voltos elemet.
2012. okt. 23. 15:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Az egyik legdurvább nekem ez volt, kb pont 1 éve, napokig rázogatott tőle a hideg ha felidéztem.

A harmadik álom volt a legdurvább, legelgondolkódtatóbb, legmisztikusabb.

Azt álmodtam hogy találtam egy titkos liftet valahol nagymama házának területén, ahol most lakom, nemtudom hogy hol, az álomban ugyanis úgy tetszett hogy nagymama háza sokkal összetettebb és nagyobb, a kert és a ház is, és ez a lift a nagyiházának titkos részébe vezetett a föld alá, egy hallba érkeztem, bizarr és szellemjárta helyre és ezt tudtam is. Igényesen be volt rendezve, régi kb. 1920-as évekbeli stílusú bútorok voltak ottan, mégis olyan hideg, olyan éles hangulata volt a folyosónak és a szobáknak amikbe benéztem, és a szobákban voltak szellemek is. Nem voltam eszemnél ebben az álomban, mindig az ösztön vezérelt.

A szobákban és a folyosón még a világitás is gyér volt, kékfehér színü de egy kicsikét gyenge fényü fénycső világitott mindenhol, és arra emlékszem hogy iskolabútorok is voltak szerte.

Amiket tudtam az hogy szellemjárta hely volt, tudtam hogy ez nagymama házának egy titkos része, tudtam azt is hogy nagymama még életében valami igen drága kincset rejtett el ebben a titkos házrészrendszerben.

Benyitottam az első szobába, és egy nagy étkezde volt az, kevés asztal és kevés székkel, de ezek valahogy a terem szélén voltak, és az egésznek olyan bizarr hangulata volt hogy legalább egy percig nézhettem. Misztikus szeleket is láttam áramlani, amik a semmiből jöttek, és ezt szellem irányitotta, ott láttam a levegőben halványan áramlani ezeket a szeleket a levegőben, úgy az egész étkezdében. Voltak még ott más szobák is, azthiszem az egyikben iskolabútorok voltak, és itt is rendkívül furcsa aura és hangulat volt de erre homályosan emlékszem. Volt viszont egy lépcsőház is a folyosó végén, ide mentem és felmentem a lépcsőn, mert kiváncsi voltam és ösztönből cselekedtem, a hely hangulata ellenére egyátalán nem féltem az egész álomban.

Szóval felmentem a lépcsőre, a lépcső színe barna volt de nem fából volt hanem PVC volt rajta, és egy másik, egy emelettel de még mindig a föld alatt levő sötét folyosóra nyílt amiben csak egy ajtót láttam, a lépcsőhöz legközelebbit, a többi ajtókat nem láttam, mert a folyosó nem volt kivilágítva, és a sötétség fekete ködszerüen teljesen eltakarta ezeket. Megpróbáltam kinyitni az ajtót, de sehogysem tudtam, és tudtam hogy miért, azért mert egy szellem határozottan nyomta az ajtót a másik oldalról, és hiába nyomtam be az ajtót, nem tudott kinyílni. Úgy tünt, mintha kitudnám nyitni az ajtót, de nem tudtam. Nem a kezével nyomta a szellem az ajtót, hanem inkább egy energiamező blokkolta az ajtót, mintha éreztem volna az elektromosságot (mondjuk az egész helyszín fel volt töltve elektromossággal, de érezhetetlenül), és úgy tetszett mintha az ajtót egy kicsit betudnám nyomni de fél pillanat múlva azt láttam hogy ismét zárva van, a kezemen éreztem az ellenállást, hiába nyomtam.

Az egész álom alatt többször is felmentem a lépcsőn illetve vissza a folyosóra, de ezt az ajtót sosem tudtam kinyitni, az a bizonyos szellem az ajtó másik oldalán nem engedte, pedig még azt is sejtettem hogy arra kell menni, hogy a bizonyos kincs arra van. De nem keseredtem el, az egész álomhoz úgy álltam hozzá mint egy kiváncsi gyerek, aki mindent meg akart nézni, a szellemek pedig egyátalán nem bántottak, nem kellett félnem semmitől, nyugodtan vizsgálódhattam egész végig, mégis hideg, hatalmas és rendkívül elvont volt az egész helyszín. Felébredtem.

2012. okt. 24. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Volt még hasonló álom is máskor, akkor is családi hagyatékok és akkor is hasonló ősi hangulat uralkodott a helyszíneken, bizarr volt de nagyon nagyon szép. Az is ilyen volt, mintha egy életen át halmozott titkos társaságban levő kém-mágus dolgait és kincseit láttam volna, mintha egy családi szentély lett volna ahová csak beavatottak mehetnek.
2012. okt. 24. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Én általában orbitális méretű össze vissza ökörségeket,de volt visszatérő álmom.

Pár éve azt álmodtam,hogy teljes sötétségben vagyok valahol és egy függőleges csíkban látok fényt,a fénycsík egyre szélesebb,egy dupla szárnyas ajtó nyílik ki szépen lassan és a 2 szárnya között látszik a fény.Amikor teljesen kinyílik az ajtó,hirtelen kirepül belőle egy régi arany színű,díszes képkeret amin nem látom,hogy ki van mert fekete a benne lévő alak.

Ezt több hónapig álmodtam szerintem heti rendszerességgel,aztán megszűnt.Tavaly megint álmodtam ugyan ezt egymás után többször.

Álomelemzőnek(remélem így hívják őket) leírtam és kérdeztem mi a véleménye róla,visszaírt egy kisregényt,mivel minden motívumnak vagy nem tudom minek nevezzem,volt legalább 3 jelentése.Ajtónak,képkeretnek,sötétségnek stb...Szóval a mai napig nem tudom mit rejteget a tudatalattim.

2012. nov. 5. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!