Ti hogyan csináljátok a valóságtesztet?
Sziasztok!
Nem linket kérek! Már elolvastam több oldalon is, de szerintem valamit rosszul csinálok.
Szeretném, ha leírnátok pontosan hogy szoktátok :)
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Ez igaz viszont ha álomban mászok fel a fára és leesek, utána megint vissza tudok mászni, és megint leesni :DDDD tök jó móka :D
A valóságban már kevésbé :DDDD
"Mi volt tegnap?" - Ha nem jut eszedbe, akkor álmodsz. Ha eszedbe jut, akkor tudod azonnal, hogy álmodsz.
Tartós egy pontra nézés kizökkent az álomból, de legtöbbször új álom épül, meg néha alvásparalízis lesz (veszélytelen, google rá).
"Tutira álmodom, ezért tutira bele tudok nyúlni a falba." - ez le tud cselezni, mert lehet, hogy épp nem tudsz csodát tenni, de álmodsz (egyesek szerint nappal épp ez a helyzet)
Kis terpeszben felugrásból hátraarc ugyanolyan kis terpeszbe érkezve - ez a biztos módszer. Amikor álmodsz, leérkezéskor kicsit tovább pörög vagy kibillen a világ, mert nincs igazi egyensúlyszerv-szem-izom kapcsolat.
"én meg szoktam nézni a tenyeremet."
Na igen, ezt ilyen alaptesztnek én is szoktam, csak közben körbefordítom a csuklómat és oda-vissza 360 fokban nézem meg. :D
Van egy olyan verzió, amikor fogom magam, elképzelem a körülöttem lévő nagyobb szilárd tárgyak összes felületét (épület falak, busz, hirdetőtábla, akármi) és megpróbálkozom egy olyan koncentrációval, mint ha az én tudatom tartaná őket össze és a helyükön.
Értem :) Ma összejött de csak kb 2 percig mert rohadt ébresztő szólt :S Ez annyira volt elég, hogy szétnézzek direkt úgy hogy ne koncentráljak semmire, majd felrepüljek pár métert a levegőbe :)
Am a valóság tesztet éberen kell, de ez le van írva a tudatos álom weboldalán. Csak gondoltam megkérdem mások hogyan csinálják, mert nem voltam benne biztos hogy én jól csinálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!