Segítség! Mit jelent ez? Miért történik?
Van egy barátom (mindketten fiúk vagyunk) akivel kerül fordul egymással álmodunk ez miért van. És az álmokban mindig szeretgetjük egymást (tudomásom szerint hetero ő is) az a baj hogy az érzelmeimet kezdi már megbillenteni. Vele régebben nagyon jó barátságban voltunk mindig együtt voltunk. Aztán elgyengült ez a barátság ő azóta nem is szokott kimozdulni a házból mindig csak játszik a gépen.
Régen is álmodtunk egymással (egy egy alkalommal szexelünk is álomban és ezt ő is álmodta már) aztán ahogy a barátságunk elgyengült ezek az álmok elmúltak. Most 1-2 hete újra elkezdődött szerintem nála is. Kb 3-4 hónapja gyengült el ez a barátság.
Mentális kapcsolat lehet a lelkeitek közt, előfordulhat, hogy előző életeitek valamelyikében már találkoztatok (esetleg szerelmesek voltatok). A körforgásban folyton változunk, hol nőként születünk le, hol férfiként, de ettől még nem leszel biszekszuális.
Én nő vagyok és férfivel van mentális kapcsolatom, de időről időre eszembe jut, hogy milyen fura lenne, ha mindketten fiúk vagy mindketten lányok lennénk. A lélekszintű kapcsolatok függetlenek attól, hogy aktuálisan milyen testben születtünk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!