Miért álmodok nyilvános wc-kről?
Nem vicc :D idegesítően sokszor álmodok olyan WC-ről, amibe vagy be lehet látni, vagy undorítóan koszos. Volt aki azt mondta, hogy pisilnem kell, de nem, mert akkor fel szoktam ébredni. Meg olyan is, van hogy felébredek álom után, és semmi. Szóval ezt ki lehet zárni. Van, aki szerint emberfóbiám van, és ezért álmodom sokszor olyat, hogy be lehet látni. Olyat is olvastam már, hogy nehezen megfejthető szexuális problémára utal. Komolyan mondom, már lassan elegem lesz a wc-kből.. De néha nagy ritkán meg nagyon szép wc-kről is álmodom. Tágas, tiszta, zárható. De ez a ritkább eset.
Íme néhány álom:
Visszamegyek az egyetemre, és az óra egy teremnyi wc-ben van megtartva.
egy nyilvános wc, aminek inog összevissza a talaja, és az ajtó csak félig takar
egy fal tövében egy környezettől alig elválasztott wc, ami tiszta kosz, rozsda, és le van törve pár alkatrésze
rengeteg sok wc egymás mellett, több sorban, mind koszos és belátni
és még megszámlálhatatlan mennyiségű ehhez hasonló álom. Pár éve kezdett el ez egy visszatérő motívum lenni. Van ennek valami értelme? :D
Jó kis álmok, bárcsak nekem is lennének ilyenek.....
Amúgy én akartam írni hogy terhes vagy -_-
Egyesek azt mondják, hogy Budapest egy szép város.
Méghogy város! Egy nagy WC-csésze.
Azért álmodsz WC-kel, mert az egész város, amiben élsz, egy nagy WC-csésze.
Utolsó : ők csak gúnyolódtak. Abszurdnak és hülyeségnek tartott kérdésekhez szokták írni. Nem vagy terhes, legalábbis a WC-s álom miatt biztos nem :D
Az egyik előző válaszoló vagyok, akinek szintén visszatérő álmai ezek.. Érdekes amúgy, hogy milyen sokan álmodjuk ezt. Nekem mindig mocskosak és nagyon sok van belőlük, a fele vagy foglalt, vagy egy szép emelvenyen pihen :DD
Mióta kevesebb a stressz az életemben és próbálom nem halogatni a dolgaim, szőnyeg alá söpörni a feladataim, gondjaim, ritkábban álmodom róla, bár nem tudom, hogy osszefügg -e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!