Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van-e törvény amelyre hivatkoz...

Van-e törvény amelyre hivatkozva rendőrt hívhatok az alábbi szituációban? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Győr belvárosában lakok, a házhoz hozzátartozik egy kert. A kert gondozva van, sokan bejárnak (főleg turisták) megnézni, DE akad pár olyan elfajzott egyed, aki hugyozni jár be a kertünkbe. A kérdésem, hogy van-e olyan törvény, amelyre hivatkozva én rendőrt hívhatok, ha egy hugyozót találok a bokorban?

#törvény #nyilvános hugyozás
2012. szept. 2. 11:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen. Vizelés közterületen szabálysértése. De bizonyítanod kell, legalább tanúval.
2012. szept. 2. 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha a kert magánterület, akkor birtokháborítás, szintén igazolni kell.
2012. szept. 2. 11:19
 3/11 Antimod ***** válasza:
100%

Inkább kiraknék egy "hugyozni tilos" feliratú táblát szemléltető képpel, és fölé egy fake kamerát. Többet érne, mint az utólagos bejelentgetés, pláne a turistáknál.

[link]

:D

2012. szept. 2. 11:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mire kiér a rendőr, az emberünk hét határon túl van. Fel nem tartóztathatod, tehát ha menni akar, akkor engedned kell. Ha már egyszer törvényesen akarsz eljárni. Az álkamera hatásosabb módszer.
2012. szept. 2. 11:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Rendőrt minden hülyeségre hivatkozva hívogathatsz, csak nem biztos, hogy örülni fogok neki, ha az én adómból ilyen baromságokra emésztesz fel erőforrásokat és lehet, hogy bele találok taposni a fejedbe!
2012. szept. 2. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Magyarországon tényleg ennyire ráérnek az emberek? Akkor miért nem a kerítést csinálják meg?
2012. szept. 2. 11:34
 7/11 anonim ***** válasza:
kerítés?
2012. szept. 2. 11:43
 8/11 anonim ***** válasza:
menj le, rúgd fel!
2012. szept. 2. 12:49
 9/11 anonim ***** válasza:

"Vizelés közterületen szabálysértése."

Tényleg van ilyen? Már én is pisáltam közterületem, mikor már nagyon-nagyon kellett és egyébként kénytelen lettem volna már visszatartani. Inkább, minthogy a bugyimba menjen! Akkor a közterület és a ruhám is olyan lett volna.

Persze nem más kertjében végeztem. Olyan helyen csináltam, ahol viszonylag senkit nem zavar. De eszembe nem jutott volna hogy ezzel bűncselekményt hajtok végre...

2014. jún. 9. 15:03
 10/11 anonim válasza:

utolsónak:

Te bűnözőőő!!!!!!!!!!!!!!

2014. jún. 28. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!