Van-e törvény amelyre hivatkozva rendőrt hívhatok az alábbi szituációban? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Győr belvárosában lakok, a házhoz hozzátartozik egy kert. A kert gondozva van, sokan bejárnak (főleg turisták) megnézni, DE akad pár olyan elfajzott egyed, aki hugyozni jár be a kertünkbe. A kérdésem, hogy van-e olyan törvény, amelyre hivatkozva én rendőrt hívhatok, ha egy hugyozót találok a bokorban?#törvény #nyilvános hugyozás
2012. szept. 2. 11:03
1/11 anonim válasza:
Igen. Vizelés közterületen szabálysértése. De bizonyítanod kell, legalább tanúval.
2/11 anonim válasza:
Ha a kert magánterület, akkor birtokháborítás, szintén igazolni kell.
3/11 Antimod válasza:
Inkább kiraknék egy "hugyozni tilos" feliratú táblát szemléltető képpel, és fölé egy fake kamerát. Többet érne, mint az utólagos bejelentgetés, pláne a turistáknál.
:D
4/11 anonim válasza:
Mire kiér a rendőr, az emberünk hét határon túl van. Fel nem tartóztathatod, tehát ha menni akar, akkor engedned kell. Ha már egyszer törvényesen akarsz eljárni. Az álkamera hatásosabb módszer.
5/11 anonim válasza:
Rendőrt minden hülyeségre hivatkozva hívogathatsz, csak nem biztos, hogy örülni fogok neki, ha az én adómból ilyen baromságokra emésztesz fel erőforrásokat és lehet, hogy bele találok taposni a fejedbe!
6/11 anonim válasza:
Magyarországon tényleg ennyire ráérnek az emberek? Akkor miért nem a kerítést csinálják meg?
9/11 anonim válasza:
"Vizelés közterületen szabálysértése."
Tényleg van ilyen? Már én is pisáltam közterületem, mikor már nagyon-nagyon kellett és egyébként kénytelen lettem volna már visszatartani. Inkább, minthogy a bugyimba menjen! Akkor a közterület és a ruhám is olyan lett volna.
Persze nem más kertjében végeztem. Olyan helyen csináltam, ahol viszonylag senkit nem zavar. De eszembe nem jutott volna hogy ezzel bűncselekményt hajtok végre...
10/11 anonim válasza:
utolsónak:
Te bűnözőőő!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!