Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek van olyan amit...

Szerintetek van olyan amit már megálmodtál? Szóval dezsafű érzésed volt?

Figyelt kérdés
Nekem már sokszor volt olyan amit mintha már egyszer átéltem volna.
2012. szept. 4. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Denzel Washingtonnak is van egy Deja Vu-je. Igaz ő azzal a dezsafűvel sokat le is akasztott:D
2012. szept. 5. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:

A dézsafű :) és valaminek a megálmodása teljesen más.

Volt már, hogy álmodtam valamit, aztán az megvalósult, de az nem dézsafű volt :)

A dejavu egészen egyedi feeling ahhoz képest.

A leghihetőbb magyarázat pedig az, hogy az agyad egy hiba következtében az adott helyethez tévedésből hozzákapcsolja ezt a feelinget.

2012. szept. 8. 22:23
 13/13 anonim válasza:
én már megszoktam naponta akár 3x szor is előfordul velem, volt már olyan hogy tanultam egyik este és más nap amikor ítam volna a dolgozatot egy dolgot elfelejtettem, és amikor felnéztem a táblára hirtelen az a kép ismerős volt és beugrott a többi is és így tudtam meg a választ:| ez volt a legdurvább eddig de a cipőfűzős is volt már velem:)
2012. szept. 26. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!