Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Másnak is ilyen meghatározóak...

Másnak is ilyen meghatározóak az álmai?

Figyelt kérdés

Pár napja álmodtam valamit a kutyámmal, nem is emlékszem, hogy mit, csak valami pozitív benyomás maradt. Aznap egész nap a kutyával voltam.

Tegnap éjjel egy zenével álmodtam, ma szinte csak azt hallgatom, pedig idáig nem is tetszett ennyire, de most nagyon.

Nektek is hatással vannak az álmaitok a másnapotokra?

2012. aug. 1. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért ennyire nem....
2012. aug. 1. 16:42
 2/7 anonim válasza:
Hidd el nekem jobban hatással van...:/
2012. aug. 1. 16:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Elhiszem :)

Szerencsém van, mert idáig csak pozitív dolgok voltak ilyen hatással rám. A negatív sokkal rosszabb lehet, pláne, ha még jobban, remélem olyan nem lesz. Furcsa, mert ilyen még nem volt, csak ez a két alkalom.

Második, ha rád is a pozitív álmaid vannak pozitív hatással, akkor azt ne sajnáld. :)

2012. aug. 1. 16:50
 4/7 anonim válasza:
Nem...sajna én általában a negatív dolgokat álmodom meg...de valamikor álmodok olyan kis jelentéktelen dolgokat is,amik persze másnap megtörténnek...
2012. aug. 1. 16:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Ó, hát akkor megértelek :/ Sajnálom.
2012. aug. 1. 16:59
 6/7 anonim válasza:
Én is így vagyok. Szoktam pozitívakat álmodni, amik teljesülnek, persze csak az ilyen apróbb dolgokban. :)
2012. aug. 2. 20:18
 7/7 anonim válasza:
Évente ha 2x álmodok (szerencsére)
2012. aug. 3. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!