Létezik álom az álomban?
Figyelt kérdés
Szoktatok olyat álmodni, hogy álmotokban alszotok és ebből egy új álom következik? Mennyire tudjátok irányítani az álmaitokat vagy csak történnek és nem tudtok tenni ellene? Légyszi írjatok az álmaitokról, mert érdekelne ki milyen érdekességeket vett észre a saját álmaival kapcsolatban. Köszi!2012. júl. 8. 01:36
11/14 anonim válasza:
Annyi a lényeg szerintem, hogy agytevékenység szintjén az nem különül el a sima álomtól, hogy ha álmodban lefekszel aludni és álmodsz is benne. Csak az álom része de magára az alvás minőségére, kimenetelére, hosszára semmilyen hatással sincsen.
12/14 anonim válasza:
Nekem eppen valamelyik nap volt...nagyon komoly volt!!! :-)
13/14 anonim válasza:
A "hamis ébredés" nevű jelenséget szokták idesorolni. Olvass utánna. tudatos-alom.hu
14/14 anonim válasza:
nekem volt már olyan ,hogy álmomban is álmodtam .Volt olyan h rosszat álmodtam ,és tudtam h álmodom ( nem voltam ébren és nem is voltam félálomban )és valahogy felébresztettem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!