Létezik álom az álomban?
2. én is ezt akartam írni :) Én álmomba mindig Európába utazok egyébként 1. válaszoló, úgyhogy a kérdés jó helyen lett feltéve :)
Viccet félretéve volt már olyan, hogy azt álmodtam, hogy éppen álmomból ébredek fel. Irányítani csak ritkán tudom az álmaimat, általában akkor, ha felébredek egy álomból, de visszaalszok, hogy tovább álmodjam, akkor eleinte tudom irányítani, de aztán elvesztem a kontrollt. Érdekesség esetleg az, hogy vannak visszatérő álmaim, illetve ha nem túl jó a közérzetem, sok a stressz vagy vlmi aggaszt, akkor rémálmaim vannak. Egy időben mindig a Nyugati - Esztergom vonalon közlekedő vonattal álmodtam, hogy valamilyen szerencsétlenség történik vele, főként belezuhant a Dunába, mert az északi összekötő hidat felújították vagy kicserélték, és minden reggel azzal a vonattal mentem suliba, és paráztam, hogy leszakad. Azóta már nem vagyok annyira paranoiás, vlmi nagyon rossz időszak volt, betegségeket is bebeszéltem magamnak... Érdekes még, hogy néha álmodok olyan pasikkal, akiket addig észre sem vettem, valamilyen romantikus helyzetben vagyunk álmomban vagy párkapcsolatban vagyunk, és amikor felébredek, emlékszem az álomra és nem tudom kiverni a fejemből a pasit. Aztán néhány hét, és elfelejtem, de addig folyton rajta jár az agyam. Ami fura, hogy amikor felébredek, 99%-ban emlékszem az álmaimra, ami tudtommal azt jelenti, hogy nem alszom elég mélyen. Mindenesetre minden nap van egy jó sztorim arról, hogy mit álmodtam, párom és a kollégáim mindig jókat röhögnek :)
Persze, van olyan, hogy álmodban azt álmodod, hogy álmodsz :)
Ez nem olyan, mint a téves ébredés.Nem olyan kellemetlen.
Volt egy érdekes esetem:Egyszer álmomban elaludtam, aztán felébredtem (az ébredést is csak álmodtam)és észrevettem, hogy valami nem stimmel...azon gondolkoztam álmomban, hogy amit épp átélek, az vajon álom vagy testen kívüli élmény?Kimentem az erkélyre, hogy kipróbáljam magam, repülni szerettem volna, de odakint hirtelen eszembe jutott, hogy mi van akkor, ha nem álom, nem is testen kívüli élmény, hanem a valóság?Szóval, inkább nem rugaszkodtam neki.Viszont megfigyeltem, hogy a ház előtt áll egy kocsi és egy férfi pakolászik benne.
Reggel elmondtam a családnak ezt az élményem és pontos leírást adtam az autóról és a pakoló férfiről is, akit akkor láttam először, álmomban.Nagyon meglepődtem, mikor kiderült, hogy az az új szomszéd!A család már látta...
Szóval, nem tudom, mire véljem azt a tapasztalatot, az az egy biztos, hogy alvajáró nem vagyok.
Velem is történt ilyen, hogy álmodtam, felébredtem és kiderült, hogy álmodok.
Mit ne mondjak, fura egy érzés volt ez. Nem egyszer történt meg velem és volt mindig rémálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!