Mik ezek a fura álmok?
10 álomból 5 tuti ilyen,hogy van vmi katasztrófa a lakóhelyemen,földrengés,árviz,UFOtámadás,zombiapokalipszis stb,és mindenki menekül amerre lát,de én nem látom olyan veszélyesnek,és visszamegyek a házba,pl telefonomért,vagy a laptopomért,és utána megyünk csak el,(mégha a ház romos is,vagy veszélyes)
Ez mi? Kérem,ne másoljátok be ide azt a szöveget,hogy Az álmokról tudnod kell,hogy az életben megtörtént stb bla bla,ezt már sokszor elolvastam,és nem történt meg velem ilyesmi :)
"Az álmokról tudnod kell,hogy az életben megtörtént stb bla bla,ezt már sokszor elolvastam,és nem történt meg velem ilyesmi"
Az eredeti mondatban az is benne van, hogy nemcsak ami megtörtént, hanem amit megtanultál, tudsz, láttál filmen, sorozaton, olvastál könyvben, stb. Tehát simán néztél egy kis Walking Dead-et, vagy Fallig Skiest- és hasonlókat, azután ezeket álmodod.
Ja igen,szeretem ezeket a filmeket,de lefekvés előtt sosem nézek ilyeneket,és szándékosan nem is eszem egy 2 órával előtte semmi cukrosat...
Nem is hogy rémálmok,hanem inkább furák
valamire figyelmeztetni akar az ismétlődés.
valami olyan van az életedben amit fontosabbnak tartasz talán mint amennyire kéne.
talán nem jó dolgoktól félsz. Inkább a karaktered fontos, mintsem hogy segíts anyádnak azzal hogy hazaadsz pénz. ez csak dúrva példa, ne vedd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!