Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmok mitől vannak? Mitől...

Az álmok mitől vannak? Mitől álmodunk lehetetlen dolgokat, de még is olyan életszerű? Lehet, hogy előző életünkből feljövő emlékek?

Figyelt kérdés
Én azt vettem észre,hogy amit álmodunk az többnyire nem jönnek be a való életben.Volt olyan,azt álmodtam,hogy a volt barátnőmmel csókolóztam,de ez lehetetlen dolog már...Vagy lehet,hogy ezek az előző életünkben már megtörténtek velünk,és ezek az álmok foszlányok csak amik az agyunkban megmaradt? Mit gondoltok?

2012. jún. 12. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:
2012. jún. 12. 13:09
 2/2 anonim ***** válasza:
A dolog azért van, mert az álomba nem kell mindenféle jövőt előrevetítő dolgot belemagyarázni. Az álmod a múltadról és a jelenedről szól, olyan dolgok jelennek meg, amik akár tudatosan, akár tudat alatt foglalkoztatnak, ennyi. Sokan úgy is fogalmaznak: az álom az adott napod képzeletbeli folytstása. Nem jelez előre jövőt, egyszerűen csak a gondolataidból összerakott vegyes kép.
2012. jún. 12. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!