Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezt álmodtam. Minek a jele?

Ezt álmodtam. Minek a jele?

Figyelt kérdés
Előszőr azt álmodtam, hogy összejöttem a sráccal aki tetszik , utána meg azt hogy apukám meghalt és én végig zokogtam éjszakám-nappalom. Apukámmal nem a legjobb a kapcsolatunk, elváltak anyuék, és anyukámmal élek, és kb hetente 1x 2x szoktam hozzá kimenni de akkor is csak kis időre hogy kicsit elbeszélgessünk, meg fizesse a gyerektartást. De hát szóval ezt álmodtam, hogy alig kaptam levegőt a sírástól. Mit jelenthet ez? 14/L

2012. jún. 1. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
2012. jún. 1. 11:41
 2/5 A kérdező kommentje:
ja és hát Valamelyik költőnek igy meghalt a szülője. remélem nekem nem.....
2012. jún. 1. 11:41
 3/5 A kérdező kommentje:
oh köszönöm szépen!
2012. jún. 1. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt hogy nem tudsz uralkodni magadon...meg az ördög rabja vagy :D
2012. jún. 1. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Apa halála álomba : Bűn és szégyen a jelentése.

Sírni : Örömteljes nap vár rád. (vagyis volt tegnap)

2012. jún. 2. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!