Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vonattal álmodtam és leszállta...

Manszus kérdése:

Vonattal álmodtam és leszálltam, vajon ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Az életem folymán minden engem éríntő változás előtt vonattal álmodtam. A fiam születésekor a vonaton utaztunk, anyukám balesete előtt ő integetett a vonatból, a férjem munkahely váltásakor mindhárman a vonaton utaztunk. Ha vonattal álmodok, tudom történni fog valami. Tegnap éjjel azt álmodtam leszállok a vonatról, dobálom le a cuccaimat hogy el ne induljon végül miattam vár egy csomót, hogy le tudjak szállni. Nagyon rossz érzésem van, eddig mindig a vonaton voltam amikor álmodtam, most attól félek leszálltam vége lesz valaminek. /esetleg mondjuk nekem / Szerintetek, jelent ez valamit?

2012. máj. 30. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
2012. máj. 30. 14:55
 2/5 SSJGoku ***** válasza:
Hogy nem volt jegyed:)
2012. máj. 30. 15:13
 3/5 Carlos0096 válasza:
egy régi emlék csak nem emlékszel rá.. :)
2012. máj. 30. 15:46
 4/5 Carlos0096 válasza:
pozitív emlék :)
2012. máj. 30. 15:46
 5/5 anonim válasza:
Történt valami?
2015. jún. 24. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!