Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok mindig vonattal?

Miért álmodok mindig vonattal?

Figyelt kérdés
vagy benne ülök, vagy látom, vagy lekésem, vagy elérem, de mindig vonattal álmodok szinte..van mikor éjszaka több álmom van és mindegyikben benne van a vonat..
2012. jan. 22. 16:51
 1/3 anonim válasza:

Hát én a helyedben vigyáznék a vonatokkal!:) Ha valamikor esetleg azzal mész nagyon figyelj mindenre (leszállás,felszállás,ki mellé ülsz stb..).

Mostanában én is elég sokat álmodok vonattal, legutóbb rosszul szálltam fel és beestem két hogy hívják közé..kabin?!:D elfelejtettem a nevét. Kicsit meghaltam..

2012. jan. 22. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:
kb ez a jelentése Elkerülhetetlen dolog, stabil elhatározások. Vonaton utazni: kíváncsiság; vonatot lekésni: elszalasztasz egy esélyt, amely eléd tárult, félsz az ismeretlentől. Vonatot vezetni: vita várható egy felettesünkkel.
2012. jan. 22. 19:39
 3/3 A kérdező kommentje:

azt elfelejtettem írni, hogy félévig mindennap vonatoztam, de az már kb 1 éve volt..:DD

amúgy köszi a válaszokat

2012. jan. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!