Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Égő templomról álmodtam, de...

Égő templomról álmodtam, de teljesen nyugodt voltam, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szóval kigyulladt a templom felső része, a karzat. De csak füstölt, nem égett. Úgyhogy lent a bátyám telefonált a tűzoltóságnak (vezetékes telefon volt a falba építve), hogy ő Xy és ég a templom, aztán még el is csevegett a központossal, viccelődtek én meg csodálkoztam, miért nem aggódik senki. A tűzoltó azt mondta, nyugodtan maradjunk a templomban, csak ne menjünk fel a karzatra. Aztán beültem az egyik padba, hátulról a harmadikba, de fordítva voltak a sorok, tehát az oltár volt mögöttünk. A legutolsó sorban (vagyis az oltárhoz legközelebb) ült az a srác, aki a gimiben nagyon tetszett nekem. Kért ceruzát néhány lánytól, de tőlem pont nem, de arra gondoltam, h ha kér, megmondom neki, h csak egy van és nem adom neki. (Nem akartam, h azt higgye, minden lány csak az ő parancsait lesi.) De nem kért, inkább cikizett az egyik haverjával, mondta a többieknek, h vigyázni kell velem, mert még megverem őket. És vigyorgott, de én nem reagáltam, teljesen nyugodt maradtam, mintegy bebizonyítva, hogy nem érdekel, mit mond és úgy tettem, mint aki meg se hallotta. Aztán a sorok között álltam, gitároztam és énekeltem, és egyáltalán nem úgy néztem ki, mint valójában, hanem göndör dús hajam volt, és kedves, amolyan álmodozó arcom. Még arra is emlékszem, mit énekeltem, a Hurts-től a Stay-t akusztikus változatban adtam elő, akkordokat gitároztam hozzá. (Pedig nem is hallgatom valójában ezt a számot.) Aztán felkeltem.

2012. máj. 19. 13:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel jelenleg senki sem tudja biztosan megfejteni az álmok jelenségét, javaslom próbáld meg te magad. Gondold végig, hogy mi történt veled az elmúlt napokban, mit éreztél, tettél, hogy a lelked mélyén mit gondolsz a vallásról és miért. Hogy tudsz e gitározni, hogy milyen zenéket hallgatsz és szintén, hogy mindezeket miért csinálod, teszed, hallgatod.
2012. máj. 19. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!