Mit jelent az, ha a volt pasimmal álmodtam, mégpedig azt, hogy a szemem láttára randizott egy másik csajjal?
Figyelt kérdés
Mi még mindig kapcsolatban vagyunk, ugyanis vannak kozos barátaink, de már másfél éve nincs koztunk olyan kapcsolat. Azóta egyikunk se jar mással. Sokszor álmodok vele, van, hogy azt, h újra egyutt vagyunk.2012. máj. 14. 23:31
1/3 anonim válasza:
érvénytelen az egész. az illuminátusok igazából azt akarták, hogy azt álmodd, hogy elraboltak az 5. dimenzióbeli négyszemű csöcsögények, de összecserélték az agyhullámaidat valaki máséval. azt üzenik, hogy elnézést.
2/3 anonim válasza:
Az ember általában a félelmeit / vágyait álmodja meg. Vagy ha nem is félelmeit, akkor amit tudat alatt érzi, hogy nagyon felzaklatná.
Nekem egyszer a fogaimmal volt egy mániám, hogy el fog romlani, mert bűntudatom volt, amiért nem mostam eleget, és rendszeresen azt álmodtam, hogy az állkapcsom be van ragadva, nem tudom kinyitni, és nagy fájdalmak közepette összeroppannak a fogaim. És ezt több héten keresztül minden nap.
Szóval nálad is az lehet, hogy tudat alatt félsz, hogy nehogy összejöjjön egy másik lánnyal, és szeretnél vele lenni / vagy egy szerelmi kapcsolatban lenni, és az ő arcával testesül meg ez a vágyad.
3/3 anonim válasza:
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Nincs jósló álom, nem utalhatnak a jövőre az álmok, kivéve, ha tudod, hogy valami biztosan meg fog történni. Például tudod, hogy június 6. műtenek, és többször álmodsz addig műtéttel. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!