Számokkal álmodtam, mit jelent?
Az álom: Idegen bolygón álltam egy ismeretlen lánnyal, körülöttünk ilyen galaxisok, meg csillagködök (valami olyasmi mint abban a Kapcsolat filmben a végén), aztán annyit látok hogy a lány karjain számok jelennek meg (17, 21, 22, 98, 444, 11, 5, 57, 134), majd rám néz és eltűnik. A következő pillanatban a saját kezemre nézek, fehéren izzó fájdalom és számok vésödnek a bőrömbe (48, 32, 4, 77, 2, 404, 135) de a legfurább az egészben hogy bal tenyerem belső felére egy kellemes, simogató érzéssel kísérve megjelenik a 3-as szám. Majd megdermedek, lassan elsötétül minden, de aztán jött a félelmetes rész. Éveknek, évszázadoknak tűnő időkig csak álltam ott teljes sötétségben, teljesen tudatomnál voltam (már amennyire egy álomban lehet) és mintha több száz évig csak álltam volna ott egyedül. Aztán csörög az óra és felébredek. Napokig a hatása alatt voltam, mintha tényleg ott lettem volna annyi esztendőig a sötétségben, annak a magánynak az érzése és a kilátástalanság még mai napig megvan ha rá gondolok. A számokra is emlékszem sorrendben nem tudom elfelejteni. Ez múlt héten szerdán történt de még mindig fejből tudom a lány és a saját számaimat is. Pedig le sem irtam őket, szükségtelen... Viszont a lány kilétére azóta se találtam választ.
Úgy érzem vissza kellene mennem ismét hogy megértsem, pszichedelikus szereken is gondolkoztam hátha megnyitják a fejemben azt a csapot amiből ez kifolyt, vagy én nem is tudom.
Vélemények??
Nagyon jó a fantáziád, és remek a memóriád. :)
25/L
5ös válaszoló: Hogy lehet ekkora hülyeséget írni?
Az álom valóban nagyon érdekes de csak ennyi.... nem érdemes vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!