Melike11 kérdése:
Vajon mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Sokszor történt már velem olyan hogy pl. lefeküdtem délután aludni és csukva volt a szemem de mégis hallom a körülöttem élőket.És amikor ki akarom nyitni a szemem vagy meg akarok mozdulni akkor nem sikerül. Ilyenkor megpróbálok kiabálni hogy valaki költsön fel. Álltálába fel is költenek és kérdezik mit álmodtam mert kiabáltam álmomba.Én meg mondom hogy azért kiabáltam hogy valaki költsön már fel!!!
Elég gyakran fordul elő ez nálam,nagyon rossz hogy nem tudok felkelni magamtól.
2012. máj. 9. 23:03
1/5 anonim válasza:
Amikor alszunk, a szervezetünk egy amolyan paralízist idéz elő, hogy ne csapkodjunk, és rugdossunk, amíg álmodunk. Alvásparalízisnél még épp működik ez a blokkolás. Szerintem nálad is hasonló lehetett, de esetleg félálomban. Azért azt mondom, hogy félálomban, mivel azt írod, "felköltenek". Tehát valamennyire alvó állapotban is vagy már.
2/5 anonim válasza:
Továbbra is áll a kérdésem... Mi az, hogy költsön fel?
Ha pénz vagy elköltelek..
3/5 A kérdező kommentje:
Találd ki te nyomi.Am. nem vagyok cigány csak akkora paraszt mint te.Én úgy tudtam hogy ez az oldal arra van, hogy kérdéseket adjunk meg és arra választ kapunk.Látom te ezzel nem vagy tisztába :)Kérdésre kérdéssel válaszolni ??? Ez gáz sztem. :) Kicsit gyenge az elméd :D
2012. máj. 11. 06:27
4/5 anonim válasza:
Sajnálom, de papagáj vagyok. De legalább nem cigány papagáj :(
5/5 A kérdező kommentje:
szerintem meg veréb vagy:)
2012. máj. 12. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!