Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit álmodtál (írd le) ami...

Mit álmodtál (írd le) ami nagyon rossz volt, nagyon intenzív volt és utána csak sikítozva, remegve és sírva, kiabálva tudtad elmesélni másnak, és féltél visszaaludni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 16:03
1 2
 11/13 sia válasza:
ja és kiskoromban évekig visszatérő álom volt szinte minden éjjel, az hogy a kocsiban ülök anyu pakol ki a csomagtartóból a kocsi elkezd gurulni én benne ülök, ordítok, sírok , kiabálok.anyu fut a kocsi után majd eltűnik, és felébredek sírva.
2012. jún. 15. 04:11
 12/13 anonim válasza:
Egyszer megalmodtam a felmeromnek a jegyet...es sorra mindenkinek a jegyet az osztajbol...es ami megmaradt a fejemben leirta es tok ugyanaz volt...nemreg pedig azt almodtam hogy 1.50-et fogok irni magyarbol es nem mertem elaludni....de vegul nem igy volt mert 9.25-ot irtam....:))
2012. jún. 29. 16:09
 13/13 anonim válasza:

Legutoljára érdekes álmom volt.

Egy osztályteremben voltunk egyik haverommal,nem ismertük őket,random emberek voltak,velünk egy idősek,talán tőlem fiatalabbak picit. (Én 17 vagyok,haverom 15)

Ott ülünk,erre haveromnál volt egy lézer toll,rámutatott azzal egy gyerekre,erre a többiek arra a gyerekre többen rátámadtak és megfolytották,majd elkezdtek rángatózni meg táncolni és halkan énekeltek valamit. A haverom nem tudom miért,de rám mutatott a tollal,erre egy lány onnan idejött hozzám,valamit mondott nekem erre jó nagyra nyílt a szája és leharapta a fejemet,de rendesen éreztem a fájdalmat,hogy a hegyes foga beleáll a nyakamba.És lett volna esélyem elmenekülni vagy szembeszállni vele,de valamiért nem tettem,mert féltem,hogy elkap vagy nem tudom.

Nem tudom mit jelentsen ez,de fura volt.

2021. jún. 27. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!