Mi valójában az álom? Miért álmodunk?
Ki tudja?
Nemrég elalvás előtt elképzeltem magamnak egy történést,hogy arról szeretnék álmodni!
Reggel felébredtem,különösebb emlék nélkül,majd délután precízen megéltem azt a valóságban!
Bocs,hogy érdemben nem tudtam válaszolni!
nincs ezoterikus celja, bar tapasztaltam en is, hogy idonkent az alom valosagga valt, pl az erettsegim megirasa utan par honappal megalmodtam, hogy csak a tortenelem sikerult, minden mas nem, persze gondoltam utana magamban, hogy milyen egy ostoba alom, mikor sosem tanultam az adott orszagnak a tortenelmet, tobb eselyem van, hogy atmenjek a tobbi 4bol... persze ereztem ebredes utan, hogy ez masfele alom volt, nem hagyott nyugodni... par honapra ra a tanarom leult velem, es mondta, hogy egyetlen egy targy sikerult, a tori... szoval mindent megalmodtam (azt is, hogy a tanarom kozli velem, mindent pontosan, es minden ugy tortent)
szoval figyelj az almaidra, es ha kulonos erzesed tamad, halgass a megerzesedre, es varj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!