Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi valójában az álom? Miért...

Mi valójában az álom? Miért álmodunk?

Figyelt kérdés
Hétköznapi értelemben 2 dologra használják: képek alvás közben, és elérhetetlen vágy. Az érdekelne, hogy ezoterikusan mi az álom, és mi a célja.

2012. máj. 1. 11:15
 1/4 Pietrosol ***** válasza:

Ki tudja?

Nemrég elalvás előtt elképzeltem magamnak egy történést,hogy arról szeretnék álmodni!

Reggel felébredtem,különösebb emlék nélkül,majd délután precízen megéltem azt a valóságban!

Bocs,hogy érdemben nem tudtam válaszolni!

2012. máj. 1. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
a google a barátod
2012. máj. 1. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezotérikusan ezek a céljai, de mi nem tudhatjuk.
2012. máj. 2. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:

nincs ezoterikus celja, bar tapasztaltam en is, hogy idonkent az alom valosagga valt, pl az erettsegim megirasa utan par honappal megalmodtam, hogy csak a tortenelem sikerult, minden mas nem, persze gondoltam utana magamban, hogy milyen egy ostoba alom, mikor sosem tanultam az adott orszagnak a tortenelmet, tobb eselyem van, hogy atmenjek a tobbi 4bol... persze ereztem ebredes utan, hogy ez masfele alom volt, nem hagyott nyugodni... par honapra ra a tanarom leult velem, es mondta, hogy egyetlen egy targy sikerult, a tori... szoval mindent megalmodtam (azt is, hogy a tanarom kozli velem, mindent pontosan, es minden ugy tortent)

szoval figyelj az almaidra, es ha kulonos erzesed tamad, halgass a megerzesedre, es varj

2012. máj. 2. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!